Obnoviť stránku

LG F84G6TDM2N

4,5 26 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG F84G6TDM2N

Invertorový Direct Drive motor

Motor s priamym pohonom, ktorý práčku LG F84G6TDM2N poháňa, je veľmi tichý a spoľahlivý. Spoločnosť LG mu natoľko verí, že na motor a všetky jeho časti poskytuje štandardnú desaťročnú záruku. Direct Drive motor je tiež veľmi úsporný, pracuje potichu a je veľmi spoľahlivý.

6 Motion DD = 6 pracích pohybov pre efektívne a šetrné pranie

Na vopred plnené práčke so sušičkou LG F84G6TDM2N zvoľte prací program a technológia 6 Motion Direct Drive bude pohybovať pracím bubnom rôznymi smermi, čo poskytne textíliám správnu starostlivosť a odevy budú krásne čisté.

Smart Diagnosis™ - pomocník v prípade problémov


LG Smart Diagnosis ™ (inteligentná diagnostika) ebiče F84G6TDM2N ľahko a rýchlo rieši problémy bez nutnosti volať hneď servisného technika. Jednoducho zavolajte zákaznícku linku spoločnosti LG a položte telefón na spotrebič. Ten potom bude komunikovať s počítačom, ktorý počas niekoľkých sekúnd stanoví diagnózu a okamžite ponúkne riešenie.

Múdra práčka s pohodlným ovládaním

Pre vaše maximálne pohodlie má spredu plnená práčka LG F84G6TDM2N prehľadné ovládanie a dotykový displej. Inteligentný systém prania na základe hmotnosti bielizne a jeho zašpinenia prispôsobí spotrebu a čas prania. Samozrejmosťou je ochrana proti pretečeniu a nadmernému peneniu. Práčke F84G6TDM2N nechýbajú ani šikovné funkcie ako odložený štart, detská poistka, program na čistenie bubna, či antialergické pláchanie v teplej vode.
Práčka so sušičkou LG F84G6TDM2N zvládne vyprať až 8 kg bielizne a usušiť až 5 kg bielizne. Ponúka 13 pracích programov a 8 možností sušenia. Navyše ušetríte miesto, ktoré by inak zaberali dva spotrebiče.
Veríme, že budete s práčkou od LG spokojní tak, ako milióny zákazníkov po celom svete.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 65 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,25 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,54 m (1,54 m)

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 13

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 55 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, LED indikátory, Ovládanie mobilom, Detská poistka
Technológie práčky Fuzzy logic

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  FAP1530j
Produktové číslo:  F84G6TDM2N
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13