Obnoviť stránku

LG F84A8TDH2N

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LG F84A8TDH2N

Moderná práčka s invertorovým motorom Direct Drive spoločne s technológiou "6 prácích pohybov" a "Eco hybrid" šetrí vodu, skracuje cyklus prania a sušenia, zvyšuje životnosť a prináša maximálny komfort. Práčka so sušičkou s parným praním súčasne s nízkou energetickou náročnosťou zvýšila aj výkon a svoje výsledky priviedla k dokonalosti, čo okrem iného. dokazuje aj energetická trieda A. K dispozícii máte celkom 14 programov, ktoré môžete rozšíriť o ďalších 15 cez svoj inteligentný telefón a službu SMART PHONE. Váš nový pomocník pojme až 8 kg bielizne a hlučnosť pri praní by nemala presahovať 57 dB.

Kľúčové vlastnosti

  • Inovatívna parná práčka so sušičkou, ktorá patrí do energetickej triedy A
  • Rada najmodernejších technológií
  • Invertorový motor Direct Drive s predĺženou zárukou
  • Možnosť rozšíriť základných 14 programov cez bezdrôtovú technológiu NFC
  • LG Smart Diagnosis aneb prepojenie spotrebiču s inteligentným telefónom
  • Možnosť odloženého štartu pre vyšší komfort či lacnejší chod
  • Samozrejmosťou je funkcia Fuzzy Logic či AquaLock
  • Funkcia priameho sprchovania zabraňuje vzniku škvŕn z pracích prostriedkov

Rada najmodernejších technológií, ktoré si zamilujete

Technológia 6 motion (šesť pohybov) využíva hneď niekoľko rôznorodých pohybov pracieho bubna - umožňuje tak dokonalé prispôsobenie a prináša tie najlepšie možné výsledky prania. K dispozícii sú pohyby označené ako pohyb s pádom, drhnutie, filtrácia, valivý, voľný a kolísavy pád. Pri použití vyššie popísaných pohybov možno poskytnúť textíliám tú správnu starostlivosť, čím sa rýchlo, šetrne a účinne zbavíte všetkých nečistôt.

Vďaka použitiu priameho pohonu sa znížila hladina hluku, vibrácie, spotreba energie a zvýšila sa životnosť! Výrobca motora predĺžil záruku na neuveriteľných 10 rokov. Technológia Eco hybrid umožňuje zvoliť buď úsporné ekologické sušenie, alebo naopak sušenie s úsporou času.

Buďte inteligentní, kúpte inteligentnú práčku!

Zoznámte sa s funkciou Tag On, kedy prostredníctvom bezdrôtovej technológie NFC môže užívateľ sťahovať nové pracie programy, ako je Vlna, Detské a Dojčenské oblečenie, Studené pranie, Turbo sušenie, Dezodorizácia, Čistenie bubna, Tiché pranie a oveľa viac! LG Smart Diagnosis je ďalšia špeciálna funkcia - vďaka prepojeniu spotrebiča a smartfónu si zákazník môže diagnózu možnej poruchy vykonať sám. V priebehu niekoľkých sekúnd bude vedieť, kde sa skrýva problém a akým spôsobom ho opraviť. Nový pomocník LG sa ovláda prevažne cez veľký dotykový LCD displej.

Úspora vody aj energie

Modernému spotrebiču nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, v tomto prípade o 3-19 h, môžete tak prať či sušiť kedykoľvek sa vám to časovo hodí. Čo môže priniesť aj ďalšie úspory - vyskúšajte si s programom "Tiché pranie" začať cyklus prania a následného sušenia v neskorých nočných hodinách, kedy je lacnejšia sadzba za elektrický prúd. Bielizeň budete mať čistú a suchú hneď po prebudení - a teraz ešte lacnejšie! Výhodou práčky je aj funkcia Fuzzy Logic, vďaka ktorej práčka zistí, koľko bielizne ste vložili a určí, ako veľmi je prádlo špinavé. Samozrejmosťou je bezpečnostná funkcia AquaLock proti úniku vody či detská poistka.

Kód:  FAP1530i
Produktové číslo:  F84A8TDH2N
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14