Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LG F72J7HG2W

4,4 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG F72J7HG2W

Vyzbrojte svoju domácnosť pre nikdy nekončiaci boj so špinavou bielizňou. Parná práčka so sušičkou LG F72J7HG2W ponúkne hneď niekoľko unikátnych technológií, ktoré zlepšujú výsledky prania a samozrejme sušenia. Medzi tie najväčšie inovácie určite patrí využitie špeciálneho invertorového motora Direct Drive, ktorý je dokonale tichý a mimoriadne spoľahlivý. Práčka patrí do úspornej energetickej triedy B a prekvapí aj hlučnosť, ktorá pri odstreďovaní neprekročí hranicu 73 dB.

Kľúčové vlastnosti práčky so sušičkou LG F72J7HG2W

  • Dva spotrebiče v jednom balení
  • 10 rokov záruka na pokročilý Direct Drive motor
  • 6 MOTION DD - 6 pracích pohybov
  • Odložený štart 3 – 19 h
  • SmartThinQ + WiFi pripojenie – ovládanie na diaľku, načítanie programu a inteligentná diagnostika
  • 14 pracích, 7 programov na sušenie a až 13 prídavných možností
  • Parné programy – ideálne pre alergikov (para dezinfikuje a zničí až 99,9 % alergénov)
  • Fuzzy logic – inteligentný systém prania, automatické váženie a vyváženie
  • Praktická funkcia pridanie bielizne počas prania
  • Steam – parné pranie – program Pre Alergikov a Parné detské
  • SLIM prevedenie - hĺbka iba 45 cm

Pokročilé funkcie parnej práčky LG

Práčka LG ponúka zaujímavý prvok pomocou technológie 6 MOTION DD. Ide o dômyselne navrhnutý systém šiestich pracích pohybov pre účinné zefektívnenie prania i sušenia. Výhodu predstavuje tiež inteligentný systém Smart Diagnosis, ktorý vám pri akejkoľvek poruche zašle do 20 sekúnd návod na opravu na váš inteligentný telefón. Nemusíte teda hneď volať opravára alebo zložito listovať v návode.

Fuzzy Logic využíva senzorovú technológiu, ktorá sama zváži bielizeň a rozpozná, ako prebieha pranie. Podľa nameraných hodnôt potom nastaví spotrebu vody, pracieho prostriedku a dĺžku pracieho cyklu. Dochádza tak k výraznej úspore vody a energie.

Veľké možnosti pre celú domácnosť s práčkou LG

Na jeden prací proces môže práčka LG vyprať až 7 kilogramov bielizne. Práčka so sušičkou ponúka svojmu používateľovi pohodlné ovládanie pomocou veľkého predného dotykového LED displeja a otočného voliča. Tieto prvky sú kľúčom ku zvoleniu jedného zo 14 pracích alebo 7 sušiacich programov, čím poskytne profesionálnu starostlivosť všetkým typom materiálov a tkanín. Vaša bielizeň zostane nepoškodenáé a dlhodobo žiarivá. Pre efektívne plánovanie pracieho procesu je spotrebič vybavený komfortnou funkciou odloženého štartu. Oceníte tiež moderný dizajn v štýlovom bielom vyhotovení.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 62 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,25 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,54 m (1,54 m)

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 45 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania, Ovládanie mobilom, Detská poistka
Technológie práčky Fuzzy logic

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  LGPS003
Produktové číslo:  F72J7HG2W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18