Obnoviť stránku

LG F7022QD

4,8 15 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LG F7022QD

Moderná spredu plnená práčka sa pýši najmä svojou úspornosťou. Spadá do energetickej triedy A+++ (- 10%), ponúka 1000 otáčok za minútu, odložený štart 3-19 hodín, 13 programov a veľký prehledný LED displej. Iste oceníte široké dvierka pre ľahké plnenie či technológiu ZERO Stand By Power, ktorá zaručuje nulovú spotrebu elektrickej energie v pohotovostnom režime. Samozrejmosťou je ovládanie v českom jazyku.

Profesionálne výsledky


Objem bubna je 58 l a naraz vyperiete až 7 kg bielizne. LG F 7022 QD je tak skvelou voľbou aj pre väčšie rodiny. Prémiový bubon sa môže pochváliť inovovanou textúrou povrchu zvyšujúcou kontakt s bielizňou, výsledkom je efektívnejšie proces prania, lepšia cirkulácia vody alebo menšie pokrčenie bielizne. Naviac je práčka vybavená systémom Fuzzy Logic zaistí na základe váhy bielizne optimálny prací čas a program, spotrebu vody a energie. O dokončenom programe vás bude informovať zvukový signál a zneprístupniť tlačidlá a ovládanie vám umožní detská poistka.
LG 6 Motion je výstupom radu skúseností, ktoré vývojári spoločnosti LG nazhromaždili počas mnohoročného vývoja. Táto technológia využíva hneď niekoľko rôznorodých pohybov pracieho bubna a zaisťuje tak dosahovanie oslnivých výsledkov. K dispozícii sú pohyby označené ako pohyb s pádom, drhnutie, filtrácia, pád valivý, voľný a kolísavý. Každý z nich predstavuje inú filozofiu prístupu k vašej bielizni a spoločne tvoria ucelenú kombináciu vhodnú pre všetky druhy oblečenia aj typy odstraňovaných nečistôt.

Záruka kvality


Patentovaný motor s priamym pohonom LG Direct Drive je pripevnený priamo na strede bubna práčky, čím sa dosiahol odstránenie remeňa a kladiek z celého mechanizmu. Vďaka tomu motor ponúka oveľa dlhšiu životnosť a tiež nižšiu hlučnosť pri prevádzke. Jedným z ďalších príjemných dôsledkov pre užívateľov je tiež desaťročná záruka na motor spotrebiča.
Hlavné prednosti:

 

 

 

 

  • Prémiový bubon
  • Nulová spotreba v pohotovostnom režime
  • 13 programov
  • 1000 otáčok za minútu
  • Úsporná prevádzka
  • Detská poistka
  • LED displej
  • Fuzzy Logic

Parametre a špecifikácie:
Počet nastaviteľných otáčok:
400-800-1000 ot./ Min.
Nastaviteľná teplota:
studená / 20/40/60/95 ° C
Programy:
Detská starostlivosť
Skin Care
Športové
Bavlna
Bavlna EKO
Syntetika
Zmiešaná bielizeň
Jemné
Ručné pranie
Rýchly
Intenzívne 60
Objemné
Plákanie s odstreďovaním
Prídavné možnosti:
Antialergické pláchanie pri teplote 40 ° C
Predpierka
Plákanie + pridržanie
Nekrčivý
Intenzívne
Čistenie bubna
Bez odstredenia
Spotreba energie:
156 kWh/rok

Kód:  FAP1502p
Produktové číslo:  F7022QD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02