Obnoviť stránku

LG F62G6NDN2

4,9 12 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LG F62G6NDN2

Úsporná práčka LG F62G6NDN2 s inteligentnými funkciami


Inteligentná práčka LG F62G6NDN2 s predným plnením disponuje pokročilými technológiami, ktoré zaručujú vynikajúce výsledky prania a profesionálnu starostlivosť o všetky textílie a tkaniny. Kvalitný invertorový motor Direct Drive sa postará o úspornú prevádzku a navyše vás prekvapí veľmi nízkou hlučnosťou, ktorá pri odstreďovaní neprekročí hranicu 74 dB.

Intuitívne dotykové ovládanie práčky s predným plnením LG F62G6NDN2

Pre maximálne pohodlie je práčka LG F62G6NDN2 vybavená intuitívnym ovládaním a veľkým dotykovým displejom. Inteligentný systém prania na základe hmotnosti bielizne a jej zašpinenia prispôsobí spotrebu a čas prania. Samozrejmosťou je ochrana proti pretečeniu a nadmernému peneniu. Nechýbajú ani praktické funkcie ako odložený štart, detská poistka, program na čistenie bubna, či možnosť uloženia obľúbeného programu. 

Technológia 6 Motion DD pre optimálne pranie textílií

Unikátna technológia 6 Motion Direct Drive prináša dômyselne navrhnutý systém šiestich pohybov bubna, ktoré sa postarajú o kvalitnú a šetrnú starostlivosť o všetky druhy textílií. Technológia Eco Hybrid šetrí vodu pri praní a počas sušenia skracuje cyklus, čím efektívne znižuje náklady na energiu. K dispozícii je aj technológia Fuzzy Logic so špeciálnymi senzormi, ktoré odvážia bielizeň a podľa nameraných hodnôt nastavia optimálnu spotrebu vody, pracieho prostriedku a dĺžku pracieho cyklu.

Tichý motor Inverter Direct Drive

Spoľahlivý a veľmi tichý motor Inverter Direct Drive sa zaraďuje medzi najspoľahlivejšie motory na trhu. Motor je priamo pripojený k bubnu práčky, čo umožňuje efektívne minimalizovať nežiaduce vibrácie práčky. Vďaka vysokej spoľahlivosti poskytuje LG na invertorový motor záruku 10 rokov.

Inteligentná diagnostika práčky s predným plnením LG F62G6NDN2

Práčka je vybavená inteligentnou diagnostikou LG Smart Diagnosis, ktorá po priložení inteligentného mobilného telefónu rýchlo vyrieši problémy bez nutnosti objednania servisného technika. Stačí zavolať na zákaznícku linku LG, priložiť telefón k spotrebiču a v priebehu okamihu je porucha diagnostikovaná a ponúknuté jej riešenie.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 59 kg

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 13

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 44 cm
Šírka 60 cm
Výška 84 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Odložený štart, Rýchly program, Detská poistka
Technológie práčky Fuzzy logic

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  LGPR001
Produktové číslo:  F62G6NDN2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12