Obnoviť stránku

LG F4WV709P2T + LG RC91V9EV2Q

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG F4WV709P2T + LG RC91V9EV2Q

LG práčka F4WV709P2T & LG sušička RC91V9EV2Q sa vedia skvele dopĺňať

Spredu plnená práčka LG F4WV709P2T & LG sušička RC91V9EV2Q sa vedia skvele dopĺňať. Fuzzy Logic je inteligentný systém prania, kedy si práčka sama zváži bielizeň v bubne a zvolí vhodný prací cyklus. Pomocou funkcie inteligentné spárovanie odovzdá cez WiFi informáciu o programe sušičke, ktorá sa podľa toho zariadi. Táto dvojka je energeticky extra úsporná – obidva spotrebiče spadajú do kategórie A+++.



LG práčka F4WV709P2T bielizeň vyperie a našuchorí

Práčka s predným plnením LG F4WV709P2T má v sebe 20 000 kombinácií pracích cyklov, z ktorých dokáže vďaka technológii AI DD sama vybrať ten najvhodnejší podľa hmotnosti a jemnosti vloženej bielizne. S bielizňou sa dokáže popasovať pomocou šiestich pracích pohybov bubna. Vďaka tomu je efektívna aj pri 20 °C, a predsa šetrná ku každému kúsku oblečenia. Je radosť sa pozerať, ako pracuje, preto sú dvierka z tvrdeného skla, ktoré sa len tak nepoškriabe.



Invertorový direct drive motor

Bubon práčky je pripojený k invertorovému direct drive motoru, ktorý nie je poháňaný remeňom, ale elektromagnetmi. Aj vďaka tomu je tichý, úsporný a spoľahlivý. Jeho kvalitu potvrdzuje desaťročná záruka a VDE certifikácia na 5 000 pracích cyklov.


10-ročná záruka

Kvalitu motora potvrdzuje desaťročná záruka a VDE certifikácia na 5 000 pracích cyklov.


6Motion DD: Šesť pracích pohybov

Voľný pád predíde pokrčeniu bielizne, filtrácia lepšie rozpustí prací prostriedok, valivý pohyb vyperie ticho, pohyb pádom zastane bežné pranie, drhnutie pridá na intenzite a kolísavý pohyb sa postará o jemné pranie.


TurboWash

Nemusíte čakať, ak nemáte presne 9 kg bielizne. Ak naplníte bubon len z polovice, bielizeň sa vyperie za 59 minút, a navyše ušetríte 40 % vody a 15 % elektriny. Čas urýchli tryska Jet Spray, ktorá zefektívni plákací cyklus sprchovaním bielizne.


Steam+

Pri použití parného programu Steam+ vyberiete bielizeň menej pokrčenú, prevzdušnenú a zbavenú 99,9 % alergénov.


Smart ThinQ – WiFi

S práčkou môžete komunikovať cez mobilnú aplikáciu. Môžete tak monitorovať spotrebu energie, ovládať ju na diaľku alebo vykonať diagnostiku v prípade problému.


So sušičkou RC91V9EV2Q bude bielizeň menej pokrčená

Na sušičkách LG je unikátna technológia duálneho tepelného čerpadla, ktoré je energeticky úsporné (A+++) a bielizeň sa vďaka nemu menej krčí. Výnimkou nie je ani model RC91V9EV2Q, ktorý počas jedného sušenia odbaví 9 kg bielizne. Vďaka senzoru navyše rozpozná vlhkosť oblečenia a podľa toho sušička prádla sama nastaví čas sušenia. Počas cyklu dôkladne prepláchne kondenzátor, takže budete môcť robiť zábavnejšie veci, než je čistenie sušičky.




Auto Cleaning

Počas cyklu sušenia dôjde v kondenzátore k silnému preplachu vodou, takže bude stále čistý a výkon sušičky na prádlo optimálny.


Smart ThinQ – WiFi

Sušičku môžete ovládať aj na diaľku pomocou aplikácie. Bielizeň síce sama nezoberie, ale dá vám vedieť, až ju dosuší. Tiež vie monitorovať spotrebu energie alebo vykoná rýchlu diagnostiku, ak nastane problém.


Efektivita kondenzácie A

Zvyšková vlhkosť pri všetkých sušičkách LG je pod 10 %.


Eco Hybrid

Vďaka tejto funkcii si môžete vybrať, či chcete ušetriť čas, alebo energiu.


Starostlivosť pre alergikov

Sušička bielizne do bubna privádza teplý vzduch, preto sa teplota vnútri pohybuje okolo 60 – 65 °C. Po dvoch hodinách sušenia je odstránené až 99,9 % alergénov.


10-ročná záruka

Dual Inverter Heat Pump šetrí energiu, čas a bielizeň sa vďaka nemu menej krčí. Kvalitu potvrdzuje 10-ročná záruka na duálny invertorový kompresor a záruka 10 rokov na invertorový motor.



Parametre a špecifikácia

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 9 kg
Účinnosť A
Hlučnosť 62 dB
Spotreba energie 1,66 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 194 kWh/annum

Farba sušičky

Farba Antikorová

Farba práčky

Farba Antikorová

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Pridanie bielizne v priebehu prania, Ovládanie mobilom
Funkcie sušičky Odložený štart, Ovládanie mobilom

Rozmery sušičky

Výška 85 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 69 cm

Rozmery práčky

Výška 85 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 56 cm
Kód:  LGSET32
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06