Obnoviť stránku

LG F2J6HM0W

4,8 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG F2J6HM0W


LG F72J6HM0W, to je úsporná kombinovaná práčka s inteligentnými funkciami 

Inteligentná kombinovaná práčka so sušičkou LG F2J6HM0W vďaka štíhlemu dizajnu ušetrí miesto v domácnosti a navyše, disponuje pokročilými technológiami, ktoré zaručujú vynikajúce výsledky prania a sušenia s profesionálnou starostlivosťou o jemné textílie. Vďaka kapacite 7/4 kg je vhodná do stredne veľkých domácností. Práčka je vybavená kvalitným invertorovým motorom Direct Drive, ktorý zabezpečí úsporný chod a navyše, prekvapí značne nízkou hlučnosťou, ktorá pri odstreďovaní neprekročí hranicu 73 dB.

Technológia 6 Motion DD pre optimálne pranie textílií

Unikátna technológia 6 Motion Direct Drive prináša dômyselne navrhnutý systém šiestich pohybov bubna, ktoré sa postarajú o kvalitnú a ohľaduplnú starostlivosť aj jemných textílií. Technológia Eco Hybrid šetrí vodu pri praní a v priebehu sušenia skracuje cyklus, čím efektívne znižuje náklady na energie. K dispozícii je tiež technológia Fuzzy Logic, ktorá zváži bielizeň a podľa nameraných hodnôt nastaví optimálnu spotrebu vody a dĺžku pracieho cyklu.

LG F72J6HM0W má tichý motor Inverter Direct Drive

 Spoľahlivý a značne tichý motor Inverter Direct Drive sa zaraďuje medzi najspoľahlivejšie motory na trhu. Motor je priamo pripojený na bubon, čo umožňuje efektívne minimalizovať nežiaduce vibrácie práčky. Vďaka vysokej spoľahlivosti je na invertorový motor LG poskytovaná záruka 10 rokov.

Inteligentná technológia Smart ThinQ

Spotrebič ľahko prepojíte s vaším mobilným telefónom prostredníctvom NFC. V mobilnej aplikácii následne môžete vyberať z 20 rôznych cyklov, ktorých ponuka je neustále aktualizovaná. Mobilná aplikácia rovnako ponúka prehľadné sledovanie spotreby energie a funkciu Smart Diagnosis, ktorá vám pomôže vyriešiť prípadné poruchy práčky LG F2J6HM0W.

Pridajte do LG F2J6HM0W zabudnutú bielizeň i v priebehu prania

Určite poznáte situáciu, keď zapnete práčku a po chvíli zistíte, že ste zabudli vložiť nejakú bielizeň. Práčka se sušičkou LG F2J6HM0W vyšla v ústrety používateľom a teraz umožňuje vložiť bielizeň aj v priebehu pracieho procesu. Stačí len stlačiť tlačidlo "Pridať bielizeň". Pri programoch Bavlna, Zmiešaná bielizeň, Syntetika a Rýchly 14 sa dvierka okamžite otvoria aj v priebehu prania.*

*V závislosti od množstva a typu bielizne sa zámok dvierok nemusí odomknúť. Pokiaľ je teplota vody vyššia než 40°C, dvierka sa kvôli bezpečnosti neodomknú.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie NFC

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,25 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,54 m (1,54 m)

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 14

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 45 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania, LED indikátory, Detská poistka, Zvukový signál ukončenia programu
Technológie práčky Fuzzy logic

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  LGPR017
Produktové číslo:  F2J6HM0W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18