Obnoviť stránku

LG F126G1BCH2N + LG F28K5XN3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG F126G1BCH2N + LG F28K5XN3



Nestačí vám veľkosť bubna? Stavte na súpravu klasickej a mini práčky

Máte početnejšiu rodinu, často periete a práve premýšľate nad nákupom novej práčky? Čo tak vyskúšať špičkovú súpravu od spoločnosti LG, ktorá sa skladá nielen z klasickej, ale aj kompaktnej mini práčky? Už nikdy sa nebudete musieť rozhodovať, či vyprať najskôr farebnú a potom bielu bielizeň, ale jednoducho ich vyperiete súčasne – každú v inom bubne. Ten horný je navyše naozaj objemný a na jeho naplnenie sa vôbec nemusíte zohýbať. Práčka má navyše integrované sušenie, takže vo väčšine prípadov vám odpadajú starosti so žehlením.


Súprava práčka a sušička LG F126G1BCH2N + LG F28K5XN3 PRÁČKA SO SUŠIČKOU

Dlhšia životnosť motora než u iných práčok

Práčka so sušičkou LG F126G1BCH2N je vybavená špeciálnym Direct Drive motorom s priamym pohonom. Je tichý a taký spoľahlivý, že naň výrobca poskytuje 10 rokov záruky. Použitím tohto motora sa podarilo znížiť hluk, vibrácie, spotrebu energie (až o 21 %) a aj emisie oxidu uhličitého. LG Direct Drive má oveľa dlhšiu životnosť ako bežné motory, navyše vytvára 6 pracích pohybov pre efektívnejšie pranie a rozloženie detergentu. Funkciu sušičky využijete napríklad v domácnostiach, kde nie je dostatok priestoru na sušiaky a vhod príde aj v zime.


Dôvtipná  diagnostika v prípade problémov

Inteligentný systém Smart Diagnosis vám pri akejkoľvek poruche pošle návod na opravu na váš inteligentný telefón. Iba 20 sekúnd stačí na to, aby rozpoznal problém. Nemusíte teda hneď volať opravára, alebo zložito listovať v návode. Vďaka moderným technológiám nie je problém spustiť prací cyklus na diaľku práve cez mobilný telefón.


Minipráčka s 8 programami, Direct Drive motorom a bezpečnostnými poistkami

LG Twin Wash však dokáže ešte oveľa viac. Nenápadná zásuvka v spodnej časti totiž ukrýva menší bubon na vypranie ďalšej dávky bielizne. V podstate ide o mini práčku   LG F28K5XN3, s ktorou vám odpadnú starosti s nedostatkom času pri veľkom množstve bielizne. Jednoducho spustíte dve dávky bielizne súčasne s totožným efektom kvalitného priebehu prania. Mini práčka ponúka 8 programov a ďalších 6 prídavných možností. Je vybavená motorom Direct Drive a ovláda sa cez dotykový LCD displej. Vo výbave nechýba dôvtipný systém Auto Balance, či poistka proti pretečeniu a prepeneniu.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 76 kg

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Hlučnosť 65 dB

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 12

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 64 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Displej, Ovládanie mobilom, Detská poistka
Technológie práčky Aqua stop, Fuzzy logic

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  LGset03
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19