Obnoviť stránku

LG F104J8JS2W + LG RC82EU2AV4W

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG F104J8JS2W + LG RC82EU2AV4W

Ak sa chystáte kúpiť do svojej domácnosti práčku a sušičku využite cenovo výhodnú sadu od firmy LG s rovnakým dizajnovým vyhotovením. Práčka LG F104J8JS2W a sušička LG RC91U2AV4W patria do energetickej triedy A+++, a vďaka tomu vám v domácnosti ušetria veľa peňazí. Oba spotrebiče majú predné plnenie a majú biele farebné vyhotovenie. Vybavte vašu domácnosť naozaj modernými a šetrnými spotrebičmi od obľúbenej spoločnosti LG.

Kľúčové vlastnosti práčky LG F104J8JS2W

  • Výkonný a úsporný Direct Drive motor s 10-ročnou zárukou
  • S kapacitou 10 kg je vhodná do veľkých domácností
  • 6 MOTION DD (6 pracích pohybov)
  • SmartThinQ ovládanie na diaľku, načítanie programu a inteligentná diagnostika
  • 14 pracích programov a až 18 prídavných funkcií
  • Parné programy pre alergikov (para dezinfikuje a zničí až 99,9 % alergénov)
  • Inteligentný systém prania, automatické váženie a vyváženie (Fuzzy logic)
  • Možnosť pridania bielizne počas prania
  • Prehľadný displej

Invertorový motor Direct Drive

Veľkou prednosťou spotrebiča LG F104J8JS2W je prítomnosť pokročilých technológií a funkcií, ktoré zaručujú vynikajúce výsledky prania a profesionálnu starostlivosť o všetky textílie a tkaniny. Vďaka kapacite 10 kg je vhodná do veľkých domácností. Práčka je vybavená kvalitným invertorovým motorom Direct Drive, ktorý zabezpečí úspornú prevádzku a navyše vás prekvapí veľmi nízkou hlučnosťou, ktorá pri odstreďovaní neprekročí hranicu 75 dB. Na motor dáva výrobca 10-ročnú záruku. Práčka ponúka zaujímavý prvok pomocou technológie 6 MOTION DD. Ide o dômyselne navrhnutý systém šiestich pracích pohybov pre účinné zefektívnenie prania i sušenia. Výhodu predstavuje aj inteligentný systém Smart Diagnosis, ktorý vám pri akejkoľvek poruche zašle do 20 sekúnd návod na opravu na váš inteligentný telefón. Nemusíte teda hneď volať opravára alebo zložito listovať v návode. Fuzzy Logic využíva senzorovú technológiu, ktorá sama odváži bielizeň a rozpozná, ako prebieha pranie. Podľa nameraných hodnôt potom nastaví spotrebu vody a pracieho prostriedku a dĺžku pracieho cyklu. Dochádza tak k výraznej úspore vody a energie.


Sušička bielizne RC91U2AV4W

Sušička LG RC82EU2AV4W sa zaraďuje do najvyššej energetickej triedy A+++ a sama si dokáže zistiť vlhkosť bielizne a podľa toho nastaviť celkový čas potrebný na sušenie. Duálny filter zachytí pri sušení všetky nečistoty. Môžete si aj prispôsobiť sušiaci cyklus podľa toho, aké máte priority. Zabezpečí vám to inteligentná technológia Eco Hybrid. Ak sa ponáhľate, v režime Čas skrátite čas cyklu na minimum. Ide vám o čo najvyššiu energetickú úsporu? V režime Energia znížite spotrebu až o 21 %. Navyše vám ušetrí prácu so žehlením. Sušením pri nízkej teplote vyhladíte záhyby oblečenia tak, že je po vytiahnutí zo sušičky menej pokrčené.

Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne RC91U2AV4W

  • Štrnásť programov, program Pre alergikov
  • Nerezový bubon s kapacitou 8 kg rotujúci v oboch smeroch
  • Úsporná technológia sušenia Eco Hybrid, vďaka ktorej si môžete vybrať medzi úsporným a rýchlym sušením
  • Program Pre alergikov – redukcia až 99,9 % alergénov
  • Automatické čistenie kondenzátora
  • Jednoduché ovládanie pomocou dotykového displeja
  • SmartThinQ & WiFi na diaľkové spúšťanie sušičky, kontrolu spotreby, alebo spustenie diagnostiky
  • Nulová spotreba v režime StandBy
  • Desať rokov záruky na motor a kompresor

Moderný spotrebič nesie označenie LG RC91U2AV4W

Neplytvajte svojou drahocennou energiou na vešanie bielizne. Konečne je tu sušička, ktorá je spoľahlivá, praktická a dá sa diaľkovo ovládať! Vďaka funkcii Smart ThinQ môžete na sušičke LG RC91U2AV4W diaľkovo sledovať spotrebu energie, sťahovať si a využívať nové programy, alebo pri poruche vykonať jednoduchú diagnostiku.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg

Farba práčky

Farba Biela

Funkcie

Funkcie práčky Ovládanie mobilom
Kód:  LGSET13
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08