Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LG F104J8JS2W + LG RC82EU2AV3W

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG F104J8JS2W + LG RC82EU2AV3W

Využite našu skvelú ponuku na praktický set práčky a sušičky od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti LG. Sušička je skvelým pomocníkom, bielizeň nemusíte vešať na vešiak, a vďaka naparovacej funkcii často usušené oblečenie nemusíte ani žehliť. Veľkou prednosťou oboch spotrebičov je skutočnosť, že patria do úspornej energetickej triedy A+++ a počas svojej prevádzky zbytočne nebudú zaťažovať váš rodinný rozpočet. Oba spotrebiče majú predné plnenie a sú v bielom vyhotovení, skvele tak zapadnú do každej modernej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti práčky LG F104J8JS2W

  • Určená na 10 kg špinavej bielizne
  • Energetická trieda práčky je A+++
  • Zabudnutú bielizeň možno pridávať aj počas prania
  • Technológia 6 Motion Direct Drive
  • Rýchle a úsporné pranie, vyprané za 59 minút
  • Tichá prevádzka práčky (55 dB)
  • Inteligentná technológia Smart ThinQ (ovládanie práčky pomocou inteligentného telefónu)
  • Program TrueSteam pre alergikov zničí až 99,9 % alergénov
  • Prehľadný digitálny displej

Parný program TrueSteam pre alergikov

Zanechajte dokonalý dojem so skvele vypranou bielizňou. To vám zaistí práčka LG F104J8JS2W, ktorá je pripravená poskytnúť vždy len tie najlepšie výsledky prania aj vašich obľúbených kúskov. Máte vy alebo vaše dieťa citlivú pokožku? V tom prípade určite oceníte prítomnosť programu TrueSteam, ktorý je schopný zničiť až 99,9 % alergénov. Skvelé, že? K dispozícii je tiež program na osvieženie bielizne, ktorý tkaniny zbaví zápachu a zníži ich pokrčenie už o 20 minút bez využitia chemických prípravkov. V celkovej ponuke je prítomných až 14 programov. Inteligentná technológia Smart ThinQ potom umožňuje rozšírenie o ďalšie programy a navyše s ňou máte možnosť spotrebič ovládať na diaľku.


Kľúčové vlastnosti sušičky LG RC82EU2AV3W

  • Štrnásť programov vrátane programu pre alergikov
  • Nerezový bubon s kapacitou 8 kg rotujúci v oboch smeroch
  • Úsporná technológia sušenia Eco Hybrid, vďaka ktorej si môžete vybrať medzi úsporným a rýchlym sušením
  • Program pre alergikov – redukcia až 99,9 % alergénov
  • Automatické čistenie kondenzátora
  • Jednoduché ovládanie pomocou dotykového displeja v češtine
  • SmartThinQ & WiFi na diaľkové spúšťanie sušičky, kontrolu spotreby alebo spustenie diagnostiky
  • Nulová spotreba v režime StandBy
  • Desať rokov záruky na motor a kompresor

Technológia SmartThinQ sušičky LG RC82EU2AV3W

Neplytvajte svoju drahocennú energiu vešaním bielizne. O jej usušenie sa teraz spoľahlivo postará sušička LG RC82EU2AV3W. Bubon pojme 8 kg bielizne a vďaka priestranným dvierkam sa tento model sušičky pohodlne postará aj o nadmerné várky bielizne vrátane veľkých kusov, ako sú prestieradlá alebo osušky. Úsporu času aj elektriny zabezpečia jej najdôležitejšie komponenty – invertorový motor (výrobca naň poskytuje záruku 10 rokov) a duálne invertorové tepelné čerpadlo. Spoľahlivosť a praktický charakter sušičky dopĺňajú funkcie zvyšujúce váš používateľský komfort. Patrí k nim napr. technológia SmartThinQ. Vďaka nej môžete sušičku ovládať aj na diaľku cez mobilnú aplikáciu. Cez svoj inteligentný telefón môžete vďaka funkcii Smart ThinQ diaľkovo sledovať spotrebu energie, sťahovať si a využívať nové programy alebo pri poruche vykonať jednoduchú diagnózu.

Sušička LG RC82EU2AV3W bude stále v skvelej forme

Kondenzátor sušičky sa pravidelne preplachuje silnými prúdmi vody, čím sa udržiava neustále čistý. LG RC82EU2AV3W vďaka tomu neklesá na výkone, a vy si navyše ušetríte prácu s jej údržbou. Sušička sama dokáže určiť vlhkosť bielizne a podľa toho nastaviť celkový čas potrebný na sušenie. Duálny filter zachytí pri sušení všetky nečistoty a dvierka sušičky si sami môžete nastaviť tak, aby ste ich otvárali na tú stranu, ktorú sami uznáte za vhodnú.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť A
Hlučnosť 62 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 174 kWh/annum

Farba práčky

Farba Biela

Funkcie

Funkcie práčky Ovládanie mobilom
Kód:  LGSET16
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11