Obnoviť stránku

LG F104J8JH2WD

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG F104J8JH2WD

LG F104J8JH2WD

LG F104J8H2WD, to je komplexná starostlivosť o vašu bielizeň

Práčka so sušičkou LG F104J8JH2WD je spotrebič navrhnutý nielen na maximálnu efektivitu, ale aj energetickú úspornosť. Výrobcovia ju vybavili množstvom užitočných technológií na urýchlenie pracích cyklov a dôkladnému, napriek tomu šetrnému odstráneniu nečistôt z bielizne. LG F104J8JH2WD navyše umožňuje pridať oblečenie do bubna priamo počas pracieho cyklu a niektoré jej funkcie môžete mať pod kontrolou diaľkovo pomocou mobilnej aplikácie.


LG F104J8JH2WD

Technológia EcoHybrid na úsporu vody alebo času

Záleží len od vás, či dáte prednosť úspornejšiemu režimu sušenia vzduchom alebo rýchlejšiemu sušeniu vodou, ktorý skráti cyklus až o 6 minút/kg bielizne. Eco režim nevyužíva na sušenie bielizne žiadnu vodu, vďaka čomu ušetríte. Rýchly režim skracuje cyklus sušenia.


LG F104J8JH2WD

Parný režim TrueSteam práčky LG F104J8JH2WD

Práčka LG F104J8JH2WD je vybavená špeciálnym programom pre alergikov, ktorý využíva optimálne riadenie teploty a paru, ktorá šetrne zbaví bielizeň až 99,9 % alergénov vrátane prachových roztočov.


Osvieženie bielizne

K dispozícii je tiež program na osvieženie bielizne, ktorý tkaniny zbaví zápachu a zníži ich pokrčenie iba za 20 minút.

Parná aviváž

Para zmäkčuje bielizeň iba pomocou 100 % čistej vody. Bielizeň tak bude zmäkčená bez použitia chémie.


LG F104J8JH2WD

Pridajte zabudnutú bielizeň aj počas prania do práčky so sušičkou LG F104J8JH2WD

Určite poznáte situáciu, keď zapnete práčku a po chvíli zistíte, že ste zabudli do bubna vložiť nejaký kus bielizne. Do práčky so sušičkou LG F104J8JH2WD však teraz môžete vložiť bielizeň aj počas pracieho procesu. Stačí iba stlačiť tlačidlo „Pridať bielizeň“. Pri programoch Bavlna, Zmiešaná bielizeň, Syntetika a Rýchly 14 sa dvierka okamžite otvoria aj počas prania.*

*V závislosti od množstva a typu bielizne sa zámka dverí nemusí odomknúť. Ak je teplota vody vyššia ako 40 °C, dvere sa neodomknú kvôli bezpečnosti.


LG F104J8JH2WD

Tichý motor Inverter Direct Drive práčky LG F104J8JH2WD

Spoľahlivý a veľmi tichý motor Inverter Direct Drive sa zaraďuje medzi najspoľahlivejšie motory na trhu. Motor práčky LG F104J8JH2WD je priamo pripojený k bubnu práčky, čo umožňuje efektívne minimalizovať nežiaduce vibrácie práčky. Vďaka vysokej spoľahlivosti poskytuje LG na invertorový motor záruku 10 rokov.


LG F104J8JH2WD

Inteligentná technológia Smart ThinQ

Spotrebič ľahko prepojíte s vaším mobilným telefónom prostredníctvom bezdrôtového WiFi rozhrania. V mobilnej aplikácii následne môžete vyberať z rôznych programov, ktorých ponuka je neustále aktualizovaná. Mobilná aplikácia taktiež ponúka prehľadné sledovanie spotreby energie a funkciu Smart Diagnosis, ktorá vám pomôže vyriešiť prípadné poruchy.



Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 83 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,25 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,54 m (1,54 m)

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 14

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 61 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania, Ovládanie mobilom, Detská poistka
Technológie práčky Fuzzy logic

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  LGPS009
Produktové číslo:  F104J8JH2WD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06