Obnoviť stránku

LG F104J6JY0W

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG F104J6JY0W

Úsporná parná práčka LG F104J6JY0W s inteligentnými funkciami


Inteligentná práčka LG F104J6JY0W s predným plnením disponuje pokročilými technológiami, ktoré zaručujú vynikajúce výsledky prania a profesionálnu starostlivosť o všetky textílie a tkaniny. Vďaka kapacite 10 kg je vhodná do väčších domácností. Práčka LG F104J6JY0W je vybavená kvalitným invertorovým motorom Direct Drive, ktorý zaručí úspornú prevádzku a navyše vás prekvapí veľmi nízkou hlučnosťou, ktorá pri odstreďovaní neprekročí hranicu 73 dB. 

Technológia 6 Motion DD pre optimálne pranie textílií

Unikátna technológia 6 Motion Direct Drive prináša dômyselne navrhnutý systém šiestich pohybov bubna, ktoré sa postarajú o kvalitnú a šetrnú starostlivosť o všetky druhy textílií. Technológia Eco Hybrid šetrí vodu pri praní a počas sušenia skracuje cyklus, čím efektívne znižuje náklady na energiu. K dispozícii je aj technológia Fuzzy Logic so špeciálnymi senzormi, ktoré odvážia bielizeň a podľa nameraných hodnôt nastavia optimálnu spotrebu vody, pracieho prostriedku a dĺžku pracieho cyklu.

Tichý motor Inverter Direct Drive

Spoľahlivý a veľmi tichý motor Inverter Direct Drive sa zaraďuje medzi najspoľahlivejšie motory na trhu. Motor je priamo pripojený k bubnu práčky, čo umožňuje efektívne minimalizovať nežiaduce vibrácie práčky. Vďaka vysokej spoľahlivosti poskytuje LG na invertorový motor záruku 10 rokov.

Parný režim TrueSteam

Parná práčka s predným plnením LG F104J6JY0W je vybavená špeciálnym programom pre alergikov, ktorý využíva optimálne riadenie teploty a vysoko dezinfekčnú paru, ktorá šetrne zbaví bielizeň až 99,9 % alergénov vrátane prachových roztočov. Vďaka tomu vytvoríte u vás doma zdravšie prostredie, v ktorom sa vám bude oveľa lepšie dýchať.

Inteligentná technológia Smart ThinQ

Po priložení vášho inteligentného mobilného telefónu k symbolu NFC Tag ON môžete sťahovať a nahrávať nové pracie programy ako je napríklad Detská starostlivosť, Vlna, alebo Pranie za studena. Vyberať si môžete z 20 rôznych cyklov, ktorých ponuka je neustále aktualizovaná. Mobilná aplikácia ponúka aj prehľadné sledovanie spotreby energie a funkciu Smart Diagnosis, ktorá pri akejkoľvek poruche zašle do 20 sekúnd návod na odstránenie problému.

Pridajte zabudnutú bielizeň aj počas prania

Určite poznáte situáciu, keď zapnete práčku a po chvíli zistíte, že ste zabudli do bubna vložiť nejaký kus bielizne. Parná práčka LG vyšla v ústrety používateľom a teraz umožňuje vložiť bielizeň aj počas pracieho procesu. Stačí iba stlačiť tlačidlo „Pridať bielizeň“. Pri programoch Bavlna, Zmiešaná bielizeň, Syntetika a Rýchly 14 sa dvierka okamžite otvoria aj počas prania.


Parametre a špecifikácia

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,25 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,54 m (1,54 m)

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 14

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 61 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania, Detská poistka

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  LGPR018
Produktové číslo:  F104J6JY0W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03