Obnoviť stránku

LG E430 Optimus L3 II (Titan Grey)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG E430 Optimus L3 II (Titan Grey)

Nadčasový jednoliaty dizajn slaserovo rytý detaily a trblietavou zadnou stranou a tiež dôraz na čo najväčšiu radosť z používania smartphonu - to sú hlavné znaky jedného z najtenších inteligentných telefónov od LG. Rozhodne tým ale zoznam hodnotných prvkov nekončí. Stačí sa pozrieť napríklad na 3,2 "displej True Color IPS, Disponujúci tak vierohodnými farbami, Že nespoznáte, kde končí obrazovka a začína realita.

Za zmienku rozhodne stojí štýlové tlačidlo s LED diódou, Umiestnené na prednej strane pod displejom. Inteligentné osvetlenie vás rôznymi farbami upozorňuje na hovory, správy a e-maily. Funkcie QuickMemo potom predstavuje jednoduchú a zábavnú cestu, Ako si zapísať poznámky vlastnou rukou alebo zdieľať obsah s priateľmi. Stačí odfotografovať a priamo do nej zaznamenať správu.
LG E430 Optimus L3 II ponúka rozhranie najnovšej verzie operačného systému Android 4.1 Jelly Bean. Jeho nerušený chod zaisťuje veľkokapacitné 1540mAh batéria Li-ion, Vďaka ktorej sa telefón môže chváliť výdržou až 720 hodín v pohotovostnom režime a 9,1 hodín hovoru.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 3,2 " (8,13 cm)
Typ displeja IPS

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Frekvencia procesora 1 GHz (1 000 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.1 Jelly Bean
Kód:  RL659d2
Produktové číslo:  8808992075714
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04