Obnoviť stránku

LG Dual Screen pre LG Velvet

4,8 9 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LG Dual Screen pre LG Velvet

Prídavná obrazovka pre LG Velvet

LG Dual Screen je exkluzívne zariadenie, ktoré nemá na trhu konkurenciu. V podstate ide o druhú, úplne identickú obrazovku, ktorú pripojíte k telefónu LG Velvet. Druhá obrazovka plní aj úlohu puzdra a na svojej vonkajšej strane má informačný displej. Ide tak o mimoriadne praktické zariadenie výrazne rozširujúce funkcie mobilného telefónu LG Velvet.



Dvakrát viac zábavy s telefónom LG Velvet

Vďaka druhému displeju LG Dual Screen môžete súčasne robiť viac vecí. Inteligentný telefón LG Velvet môžete používať ako hernú konzolu, sledovať na ňom televízne programy a súčasne chatovať alebo si nakúpiť oblečenie, ktoré vidíte v módnom vlogu. To všetko na ešte väčšom priestore.



Využite 5G naplno s Dual Screen displejom

Pripojte kryt s Dual Screen a vychutnajte si všetky možnosti 5G. Budete môcť používať dve aplikácie súčasne, hrať hry a zároveň sledovať videá, alebo pri sledovaní filmu chatovať s priateľmi.



LG Dual Screen

Informačný displej

Vonkajší displej s uhlopriečkou 2,1" ponúka zaujímavú pridanú hodnotu. Jedným pohľadom totiž získate kompletný prehľad o zmeškaných notifikáciách.

Kód:  LGE2308b1
Produktové číslo:  LMG905N.APOCTN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06