Obnoviť stránku

LG CM1530BT

4,1 11 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LG CM1530BT

Mikrosystém LG CM1530BT zaujme nielen vycibreným dizajnom, ale tiež nečakane kvalitným zvukom a Bluetooth prenosom hudby . Fanúšikov beatových žánrov iste poteší technológia Bass Blast, ktorá prináša zvuk s vynikajúcou dynamikou a s mohutnou basovou odozvou. S preddefinovaným automatickým ekvalizérom optimalizuje prednes v akomkoľvek hudobnom žánri.
Prehrávať hudbu môžete skutočne z takmer akéhokoľvek zdroja. Podporuje prehrávanie z klasických optických nosičov, z USB flashdiskov aj z telefónov, tabletov alebo notebookov cez Bluetooth . Ponuku uzatvára linkový vstup pre akékoľvek ďalšie zdroje zvuku, napríklad prenosné prehrávače. Výbavu dopĺňa FM tuner s pamäťou pre uloženie 50 obľúbených staníc.
Parametre a špecifikácie:

Zvukové vlastnosti:
Počet kanálov: 2
Výkon zosilňovača: 2 × 5 W

Prehrávanie:
Bluetooth
CD mechanika
Linkový vstup
USB (flashdisky)
FM tuner s pamäťou na 50 staníc a RDS

Mechanika CD:
Nosiča: CD, CD-R/-RW
Formáty: MP3, WMA, Audio-CD

Ďalšie funkcie:
Automatický ekvalizér
Bassblast

Hmotnosť:
3,2 kg

Kód:  JLG200f52
Produktové číslo:  CM1530BT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03