Obnoviť stránku

LG CJ98

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

LG CJ98

Rozbehnite párty naplno. Aj keď je tento systém kompaktný, okamžite vytvorí živú klubovú atmosféru. Reprodukcia je kvalitná a extra výkonná (3500 W RMS) Užijete si ju pri prehrávaní zo všetkých mysliteľných zdrojov zvuku. Rytmus podčiarkuje aj osvetlením skvelo dizajnovaných reproduktorov a všetko môžete okoreniť djským efektami. Pre pobavenie pri spievaní má aj pokročilé funkcie karaoke. Všetko v krásne dizajnovanom minisystému.

Kľúčové vlastnosti

  • Párty minisystém (veľký výkon, svetelné efekty ...)
  • Pokročilé DJské efekty a karaoke funkcie
  • Prehrávanie MP3/WMA z médií CD/USB
  • Počúvanie hudby z Bluetooth zariadenia
  • Univerzálne audio vstupy AUX (3,5 mm a RCA)
  • Z rôznych zdrojov možno nahrávať na USB (CD, USB1, AUX, FM)
  • Spojenie viacerých jednotiek cez WIRELESS PARTY LINK
  • LG Sound Sync pre ovládanie ovládačom od TV

Aplikácia Music Flow Bluetooth

Aplikácia "Music Flow Bluetooth" prináša rad ďalších vlastností. Zadarmo si ju stiahnite a nainštalujte (Android). Vďaka nej pripojíte súčasne až 3 telefóny s Bluetooth a získate trikrát viac zábavy. Môžete prehrávať hudbu zo všetkých troch telefónov a tiež z nich upravovať zoznam skladieb. Sampler Creator vytvára vo vašom smartfóne efekty a následne ich synchronizuje cez Bluetooth. Buďte tak kreatívny, ako dokážete.

Pobavenie pri karaoke

Chce sa vám spievať? Tak do toho. Zaspievajte si s priateľmi obľúbené hity. Stačí ich nahrávka na CD, USB alebo Bluetooth zariadení. Funkcia Voice Canceller tlmí pôvodný hlas speváka či speváčky, aby ste mali priestor na vlastný výkon. Je skladba mimo váš hlasový rozsah? So zmenou tóniny žiadny problém. Pokiaľ chcete neriadenú zábavu, nechajte si zmeniť hlas na soprán, poriadny bas, robota, héliový hlások a rad ďalších.

DJské efekty

Prístroj podporuje rôzne zvukové efekty pri prehrávaní. Balíček DJ EFFECT obsahuje rôzne efekty napríklad Flanger, Phaser, Wah, Chorus či Delay. Otáčaním ovládača možno samozrejme scratchovať. Auto DJ zariadi nepretržité prehrávanie, bez toho aby ste sa museli o niečo starať. Hladko prechádza z jednej piesne do druhej. DJ LOOP vie opakovať určité časti zvuku z CD alebo USB (približne 1 sekunda) jednoduchým stlačením tlačidla.

 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie a prehrávanie

Konektivita S Bluetooth

Rádio

Typ tunera FM
Počet predvolieb 50 ×

Základné parametre

Výkon 3 500 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 450 mm
Výška prehrávača 170 mm
Hĺbka prehrávača 349 mm
Šírka reproduktorov 454 mm
Výška reproduktorov 652 mm
Hĺbka reproduktorov 400 mm
Kód:  JLG207d
Produktové číslo:  CJ98
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02