Obnoviť stránku

LEXMARK 51F2H00 čierny

158,90 €

LEXMARK 51F2H00 čierny

Dobrá práca kvalitných zariadení stojí a padá s užívaním zodpovedajúceho príslušenstva. Vie to aj značka LEXMARK, ktorá k svojim tlačiarňam dodáva spoľahlivé a plne funkčné tonery. Čierna náplň do tlačiarne pre MS312dn a MS415dn vystačí až na 5 000 strán, čo garantuje dlhú a príjemnú spoluprácu.

Kľúčové vlastnosti

  • Originálny toner pre laserové tlačiarne Lexmark
  • Určené pre MS312dn a MS415dn
  • Kvalitné spracovanie
  • Čierna tlač
  • Výdrž až 5 000 strán

Dôležitá informácia pre verných užívateľov

Kazety z programu Lexmark Return sú patentované tlačové kazety predávané so zľavou výmenou za to, že zákazník bude súhlasiť s licenčnou zmluvou, podľa ktorej budú kazety použité iba raz a potom budú vrátené spoločnosti Lexmark, ktorá ich znovu použije alebo recykluje. Kazety z programu Return sú licencované len pre jedno použitie a sú určené na zastavenie činnosti po spotrebovaní pevne stanoveného množstva tonera alebo atramentu. Keď je požadovaná výmena, zostane v kazete premenlivé množstvo tonera alebo atramentu. Okrem toho je kazeta konštruovaná tak, aby automaticky aktualizovala pamäť tlačiarne a chránila proti zavedeniu falšovaných alebo neautorizovaných kaziet iných výrobcov.

Doplňujúce informácie:
Rozmery balenia (V × D × Š):
181 × 399 × 137 mm
Hmotnosť balenia:
0,85 kg

 

Parametre a špecifikácia

Výber podľa tlačiarne

Značka tlačiarne Lexmark
Rad tlačiarne MS
Model tlačiarne 312, 312dn, 415, 415dn

Farba

Farba Čierna
Balenie Jednofarebná náplň

Typ

Typ Originálny

Výťažnosť

Výťažnosť (pri 5 % pokrytí strany) 5 000 strán
Kód:  SB929m5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  51F2H00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08