Obnoviť stránku

Levenhuk Monaco 10x42

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Levenhuk Monaco 10x42

Levenhuk Monaco 10x42 je klasický poľný trieder pre každodenné použitie. Vďaka prevedenie s vysokou odolnosťou bude skutočne neoceniteľným pomocníkom aktívnych cestovateľov, pretože dokáže prežiť akékoľvek dobrodružstvo. Vďaka jeho vodotesnému telu je možné tento model bezpečne používať aj v blízkosti vody. Robustné telo chráni optiku pred vysokou vlhkosťou, dažďom aj snehom. Vnútorný priestor trieder je naplnený dusíkom, ktorý trieder dokonale izoluje a predchádza zahmlievaniu optiky. Gumou potiahnutý povrch tela ponúka bezpečný úchop aj mokrými rukami. Očnice vyrobené z mäkkej gumy umožňujú použitie trieder is nasadenými okuliarmi.
Optika prekvapí nielen amatérske pozorovateľa, ale aj profesionálov. Strechové hranol špičkovej kvality je vyrobený zo skla BaK-4 s dielektrickú povrchovou vrstvou, ktorá zaisťuje prenos obrazu s vysokou presnosťou. Zväčšenie 10x vám umožňuje uvidieť aj najmenšie detaily pozorovaného objektu a vysoko kvalitná optika vytvára mimoriadne ostrý a jasný obraz v realistických farbách. Stredové zaostrovanie vám umožní jediným otočením kolieska rýchlo zaostriť obraz v oboch okulároch súčasne. Ďalekohľad sa dodáva vrátane krytov objektívov, prepravného a skladovacieho púzdra, popruhu a čistiace utierky - teda všetkého, čo potrebujete k tomu, aby ste si tento trieder mohli vziať sebou na výlet.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
Binokulár sa strechovými hranolom
Zväčšenie:
10x
Povrchová úprava optiky:
Dielektrická, niekoľkonásobná antireflexná vrstva na všetkých optických plochách
Materiál optiky:
Sklo BAK-4
Priemer šošoviek objektívu:
42 mm
Zorné pole:
6,5 °
Zorné pole:
114 m / 1000 m
Výstupná pupila:
4,2 mm
Očný reliéf:
15 mm
Najkratšia vzdialenosť zaostrenia:
1,2 m
Dioptrické nastavenie:
+ 4 / -4
Mezipupilární vzdialenosť (IPD):
59-76 mm
Relatívny jas:
17,6
Prah rozlíšenia:
6,7 ''
Kód:  LEV007e
Rozšírená záruka: +75 mesiacov
Produktové číslo:  49137
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06