Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

LES ARTISTES A-1861

20,90 €

LES ARTISTES A-1861

Prajete si svoju kávu či čaj vychutnať teplú kdekoľvek a kedykoľvek? Termohrnček LES ARTISTES A-1861 je jednoduchým riešením. Telo je vyrobené z nerezu, preto je hrnček veľmi odolný proti mechanickému poškodeniu a tiež najdlhšie udrží teplotu nápoja. Viečko zaistí štýlové cestovanie s vaším obľúbeným nápojom a tiež zaisťuje lepšiu tepelnú izoláciu. Termohrnček LES ARTISTES A-1861 má objem 500 ml. Je obohatený o dvojitú stenu , tým je zaručená stála teplota nápoja aj niekoľko hodín. Termohrnček je vybavený piestom, a tak si urobíte presnú dávku kávy.

Zásadné vlastnosti termohrnčeka LES ARTISTES A-1861

  • Termohrnček, ktorý vám umožní užiť si teplú kávu či čaj aj na mrazivej ceste do práce či vychladený nápoj počas horúcich letných dní
  • Jeho telo tvorí antikoro
  • Ponúkne objem 500 ml
  • Vďaka piestu termohrnčeka si kávu môžete presne nadávkovať

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Termohrnček
Určenie Na vodu

Vlastnosti

Objem 500 ml
Hmotnosť 0,29 kg
Materiál Antikoro
Tepelná výdrž studeného nápoja 10 h
Tepelná výdrž teplého nápoja 5 h
Ďalšie vlastnosti Dvojitá stena, S piestom, 100 % tesniace, 100 % hermeticky uzavreté

Farba

Farba Strieborná

Rozmery

Výška 190 mm
Šírka 72 mm
Kód:  LEATH619
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  A-1861

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06