Obnoviť stránku

Lenovo Yoga Tablet 3 Plus LTE

4,8 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Yoga Tablet 3 Plus LTE

Rozlúčte sa s televíziou. Tablet Lenovo Yoga tablet 3 Plus LTE je totiž zariadenie, ktoré dokáže nahradiť váš televízor. Vynikajúca výbava v podobe špičkového displeja, výkonného hardvéru a skvelých reproduktorov od JBL na vás urobí dojem hneď pri prvom zoznámení. Vďaka vysokej výdrži batérie na jedno nabitie si budete môcť nepretržite užívať zábavu v priebehu mnohých hodín. Maximálne pohodlné sledovanie vašich obľúbených filmových trhákov alebo videí na internete zabezpečí možnosť používať tablet v 4 režimoch - Postav, Podrž, Polož a Zaves.

Kľúčové vlastnosti

  • Vynikajúci bohatý zvuk
  • Podpora 4G / LTE
  • Špičkové spracovanie displeja
  • Štyri režimy použitia
  • Veľká kapacita batérie s dlhou výdržou
  • Výborná mechanická odolnosť

Maximálne pohodlie

QHD širokouhlý IPS displej s uhlopriečkou 10,1" vás vtiahne do multimediálneho sveta a vy si vychutnáte najlepšie videá a filmy s ostrým a jasným obrazom. IPS technológia je zárukou, že skvelý obraz bude zaistený v akýchkoľvek uhloch sledovania a podmienkach, a to dokonca aj pri priamom slnečnom svetle. To všetko je doplnené štvoricou integrovaných reproduktorov s technológiou Dolby Atmos, vytvárajúcou perfektne čistý a dynamický zvuk.

Aby ste si vychutnali dokonale dlhý pôžitok, je tablet osadený vysokokapacitnou batériou s veľkosťou 9 300 mAh - na jedno nabitie hravo zvládne až 18 hodín prevádzky (surfovanie na webe, sledovanie videa). Na vaše dáta je pripravené úložisko s veľkosťou 64 GB, a je možné ho ešte rozšíriť pamäťovou kartou typu microSD s kapacitou až 128 GB.

Atraktívne prevedenie

Inovatívny dizajn Yoga Tab 3 Plus LTE vás úplne uchváti aj svojim odolným kovovým šasi so štruktúrovanou povrchovou úpravou imitujúcou kožu a prémiovým stojanom. Certifikácia IP51 zaručuje odolnosť voči poliatiu tekutinou. Technológia Lenovo Media Cast na bezdrôtové streamovanie médií na veľkú obrazovku televízora. K dispozícii vám tiež bude dvojica webkamier s rozlíšením 13 a 5 Mpx. 

Kód:  NT211q5
Produktové číslo:  ZA1R0055CZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02