Obnoviť stránku

Lenovo Yoga Tablet 3 8 LTE 16 GB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Yoga Tablet 3 8 LTE 16 GB

Yoga Tablet 3

Yoga Tablet 3

Navrhnutý pre maximálne pohodlie

Viac režimov

Viac režimov

Listujte počas varenia kuchárkou, sledujte sociálne siete, keď jete a sledujte filmy, keď cvičíte. Vďaka jedinečnému stojanu môžete zariadenie využívať v režimoch Podrž, Postav, Polož a Zaves.

Brilantný HD displej

Brilantný HD displej

YOGA Tab 3 8 ponúka displej s HD rozlíšením, ktoré je vhodné pre príležitostné hranie hier a intenzívne surfovanie po internete. Jeho veľkou výhodou je vynikajúci jas a výborné pozorovacie uhly. Je ozajstná radosť na ňom sledovať filmy a hrať hry.

Očarujúci zvuk

Očarujúci zvuk

YOGA Tab 3 8 poskytuje bohatý zvuk podobný domácim kinám. Tento zvuk nezažijete na žiadnom inom tablete. Dva predné reproduktory a skvelá technológia Dolby Atmos prináša hlasnejší, čistejší a dynamickejší zvuk, a to dokonca aj bez slúchadiel.

O 180° otočiteľná 8 Mpx kamera

O 180° otočiteľná kamera

Užite si nový spôsob zachytávania krásnych snímok, alebo chatovania cez Skype vďaka novému tabletu YOGA Tab 8 a jeho dokonale ostrej 8 Mpx kamere otočiteľnej o 180°, ktorá podporuje ovládanie gestami. Môžete napríklad fotiť jednoduchým zovretím ruky.

Výborná výdrž batérie

Výborná výdrž batérie

YOGA Tab 3 8 je k nezastaveniu vďaka svojej dlhej výdrži batérie. S výdržou až 20 hodín na jedno nabitie môžete hravo zhliadnuť toľko videí, koľko len budete chcieť. Tablet je tiež vybavený slotom microUSB (OTG), slotom pre microSD a microsite.

AnyPen technológia

AnyPen technológia pre nové zážitky

Technológia AnyPen deteguje akýkoľvek vodivý objekt ako pero. To príde vhod predovšetkým ak používate tablet na zapisovanie poznámok, kreslenie náčrtov, alebo sa pri práci zašpiníte a chcete udržať obrazovku čistú.

Kód:  NT211d3mNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08