Obnoviť stránku

Lenovo Yoga Tablet 2 Pre 13 32GB platinum

4,7 45 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Lenovo Yoga Tablet 2 Pre 13 32GB platinum

Výnimočný tablet od spoločnosti Lenovo, Yoga 2 Pro, uchváti perfektným dizajnom s praktickým stojanom, ktorý vám ponúka hneď 4 rôzne spôsoby, ako si vychutnať multimediálnu zábavu. Každý si vyberie režim presne podľa predstáv, či už ho uchopíte ako klasický tablet, položíte na stôl ako stojan alebo ho nakloníte. Teraz však pribúda spomínaný štvrtý režim, tzv. závesný, vďaka vyrezanému otvoru v otočnom stojane. Máte  neobmedzené možnosti ako ovládať tento tablet vybavený operačným systémom Google Android 4.4.

Výkon s dlhou výdržou

Procesor Intel Atom Z3745 so svojimi štyrmi jadrami prepožičia tabletu dostatok výkonu pre všetky vaše multimédiá a hranie hier. Základný takt je 1,33 GHz, ale v režime automatického pretaktovania sa kmitočet vyšplhá až na rýchlosť 1,86 GHz. To všetko navyše pri veľmi nízkej spotrebe procesora iba 2 W. Optimalizovaná spotreba prispieva aj k výdrži batérii (kapacita 9600 mAh), s ktorou si užijete 15 hodín zábavy na jediné nabitie.

Pre ukladanie dát slúži interná flash pamäť s kapacitou 32 GB s možnosťou rozšírenia až o ďalších 64 GB pomocou micro SD karty. Samozrejme, nechýba ani bezdrôtová technológia ako WiFi alebo Bluetooth a na cestách sa vaším pomocníkom stane aj GPS modul, ktorý vás zaručene správne nasmeruje, nech je cieľ vašej cesty akýkoľvek.

Multidotykový displej a krištáľový zvuk

Yoga Tablet 2 Pro sa oproti štandardným verziám 2. generácie tabletov Yoga môže pochváliť uhlopriečkou 13,3 "skvelého IPS displeja. Ten vďaka extra jemnému rozlíšeniu 2560 × 1440 pixelov a schopnosťou spracovať až 10 dotykov zároveň dominuje celému zariadeniu. Technológia IPS navyše poskytuje široké pozorovacie uhly, čo oceníte napr. pri sledovaní filmu v skupinke viac ľudí. Pre ešte viac multimediálnych zážitkov je tablet vybavený prémiovým stereo zvukom vrátane mohutných basových efektov zabudovaného subwoofera. Celých 8 W zvukového výkonu vás vtiahne do diania filmu i obľúbenej hry.

Premietnite svoje fotografie pomocou projektora

Nezabudnuteľné zážitky zaobstaráte 8MPx fotoaparátom s BSI CMOS snímačom. Ten má oproti konvenčným CMOS snímačom vylepšenú citlivosť vďaka väčšej ploche, na ktorú dopadá svetlo. Pri komunikácii s podporou videa príde vhod aj druhá kamera s rozlíšením 1,6 MPx, vďaka ktorej sa môžete vidieť s priateľmi a usporiadať videokonferencie nech ste kdekoľvek. Výnimočnosť tabletu vyzdvihuje aj zabudovaný projektor, ktorý môžete mať stále pri sebe. Potom už vám stačí nakrútiť ho proti stene alebo plátne a podeliť sa s priateľmi o vami zhotovené fotografie, videá alebo predviesť vašu prezentáciu.

Kód:  NT211n2
Produktové číslo:  59428116
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14