Obnoviť stránku

Lenovo Yoga Tablet 2 10 LTE 32GB platinum

4,6 82 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Yoga Tablet 2 10 LTE 32GB platinum

Štyri spôsoby použitia tabletu

Yoga Tablet 2 je charakteristický inovatívnym dizajnom s typickou komorou pre batériu. Tým došlo k posunu ťažiska, čo prispieva k oveľa lepšiemu držaniu tabletu. Stojan na zadnej strane zariadenia umožňuje používať tablet niekoľkými spôsobmi: Podrž, Postav, Polož a Poves. To znamená, že máte k dispozícii štyri rôzne spôsoby použitia tabletu pre prehrávanie multimediálneho obsahu, hranie hier atď.

Způsoby použití

Full HD displej

Krásny 10,1 palcový Full HD displej

Úchvatná dotyková obrazovka vás očarí rozlíšením 1920 × 1200 bodov, čo pri ploche 10,1 palcov prináša dostatočnú jemnosť. Využívaná IPS technológia ponúkne široké pozorovacie uhly, ktoré rozhodne oceníte pri neustálom využívaní rôznych polôh stojančeku. O zvukový sprievod pri konzumácii multimediálnej zábavy sa postarajú predné stereo reproduktory s certifikáciou Dolby Audio.

Výkonný nielen pre prácu, ale aj zábavu

Procesory Intel Inside ponúkajú výkon pre prácu i zábavu. O okamžité prebudenie, rýchle otváranie súborov, fotografií alebo plynulé prechádzanie medzi aplikáciami bez akéhokoľvek oneskorenia, sa stará štvorjadrový procesor Intel Atom Z3745 taktovaný na 1.86GHz a 2GB RAM operačnej pamäte. Tablet ponúka tiež kvalitnú zadnú kameru s rozlíšením 8 Mpx.

Výkon
Aplikace

Aplikácia Lenovo doit

S prémiovými aplikáciami od spoločnosti Lenovo, Yoga Tablet 2 zvládne ešte viac. Patrí medzi ne, napríklad aplikácie ShareIt, ktorá slúži k rýchlemu a  bezplatnému zdieľaniu súborov aj bez pripojenia k sieti Wi-Fi alebo aplikácie SYNCit, ktorá ponúka možnosť zálohovať a obnoviť vaše kontakty a SMS správy.

Výdrž baterie

Impozantná výdrž batérie

Bezkonkurenčná výdrž batérie tabletu Yoga Tablet 2 s kapacitou 6400 mAh dosahuje neuveriteľných hodnôt. Batéria sa pýši výdržou až 18 hodín, takže váš tablet zvládne na jediné nabitie celodennú záťaž a ešte mu zostane dosť energie na nočnú zábavu.


Konektivita

Skvelá konektivita

Yoga Tablet 2 podporuje rozhranie 4G LTE zaručujúce mimoriadne rýchle mobilné pripojenie (voliteľne) a dvojpásmové rozhranie Wi-Fi poskytujúce stabilné pripojenie aj na veľké vzdialenosti.

Kód:  NT211m5
Produktové číslo:  59427823
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04