Obnoviť stránku

Lenovo Yoga TAB 3 8 Sleeve + fólia žltá

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Yoga TAB 3 8 Sleeve + fólia žltá

Patríte medzi šťastlivcov vlastniacich špičkový tablet Lenovo Yoga TAB 3? Urobte mu radosť a kúpte mu skvelú ochranu v podobe štýlového ochranného zatváracieho púzdra. Je vyrobené z vysoko odolného materiálu a zabezpečuje tak dokonalú ochranu pred nárazmi či rôznymi škodlivými vonkajšími vplyvmi. Tenké vyhotovenie a kombinácie farieb mu dodávajú ten pravý šmrnc. Púzdro má veľmi mäkké vystužené vnútro, aby boli displej a zadná strana dokonale ochránené pred poškriabaním alebo fľakmi. Je to ideálne riešenie, ktoré predstavuje pre vaše zariadenie maximálnu bezpečnosť pri akomkoľvek prenášaní či manipulácii.

A čo viac? Okrem samotného púzdra nájdete v balení aj praktickú ochrannú fóliu na displej tabletu. Rovnako ako púzdro je aj fólia veľmi účinným ochranným prvkom displeja tohto zariadenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlové ochranné púzdro pre váš tablet
  • Kvalitný materiál a precízne vyhotovenie
  • Mäkčená vnútorná časť
  • Súčasťou je aj ochranná fólia

Parametre a špecifikácia
Rozmery (V x Š x H):
20 × 158 × 235 mm
Hmotnosť:
190 g

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Žltá

Typ a materiál

Typ puzdra Zatváracie puzdro
Kód:  NT492a8l5
Produktové číslo:  ZG38C00488
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11