Obnoviť stránku

Lenovo Yoga Slim 7 Pro 16

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Yoga Slim 7 Pro 16

Výkonný notebook nabitý modernými funkciami

Predstavujeme výkonný notebook Lenovo Yoga Slim 7 Pro, ktorý vyniká vysokokvalitným štýlovým vyhotovením , špičkovým displejom a výkonným hardvérom . Disponuje celokovovou hliníkovou konštrukciou, ktorá je tenká a odolná, a prináša inteligentné funkcie umelej inteligencie, ktoré sa postarajú o zabezpečenie až po správu energie. 

Lenovo IdeaPad 5 14IIL05

Dokonalý displej

Displej notebooku Lenovo Yoga Slim 7 Pro vám vyrazí dych. Na veľkej 16“ uhlopriečke si naplno vychutnáte svoj obľúbený film alebo seriály. Vďaka jemnému 2,5 K rozlíšeniu uvidíte aj ten najmenší detail a jas až 400 nitov sa postará o dokonalú čitateľnosť kdekoľvek . Pomer strán 16 : 10 zaistí väčšiu zobrazovaciu plochu a technológia IPS prináša skvelé farby.

Lenovo IdeaPad 5 14IIL05

Vysoký výkon

Notebook s vysokým výkonom nemusí byť nutne obrovský .notebook  Lenovo Yoga Slim 7 Pro je toho dôkazom. V jeho útrobách sa nachádzajú výkonné procesory AMD Ryzen 5 aleboAMD Ryzen 7s taktom až 4,4 GHz ak dispozícii má aj 16 GB pamäť RAM.  Najvyšší model sa pýši grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 3050 . Môžete si tak užiť plynulú prevádzku bez sekania aj pri spustení náročného programu . Navyše má aj rýchly M.2 PCIe NVMe SSD disk, ktorý sa postará o rýchle načítanie a spúšťanie

Lenovo IdeaPad 5 14IIL05

Perfektný dizajn

Notebook Yoga Slim 7 Pro šiestej generácie vyzerá dokonale . Je vyrobený z hliníka, takže je ľahký a odolný, prichádza v dvoch farebných vyhotoveniach a dominuje mu minimalistický dizajn, vrátane tenkých rámčekov okolo displeja, ktoré vás nebudú pri používaní rozptyľovať. Je tiež tenký, takže sa ľahko zmestí do batohu, a tak si ho môžete vziať so sebou kdekoľvek. 

Lenovo IdeaPad 5 14IIL05

Prečo zakúpiť notebook  Lenovo Yoga Slim 7 Pro?

Dokonalý displej

Veľký dotykový displej s jemným rozlíšením a dych vyrážajúcimi farbami. 

Originálny dizajn

Štýlové vyhotovenie s tenkými rámčekmi v kombinácii s odolným celokovovým vyhotovením. 

Dlhá výdrž

Výdrž takmer 13 hodín na jediné nabitie umožňuje dlhé používanie na cestách.

Umelá inteligencia

Integrované funkcie umelej inteligencie uľahčujú používanie.

Lenovo IdeaPad 5 14IIL05

Umelá inteligencia

Notebook Lenovo Yoga Slim 7 Pro je výnimočný notebook, ktorý je inteligentnejší než kedykoľvek predtým vďaka umelej inteligencii . Tá sa stará o váš lepší používateľský zážitok a optimalizuje všetko od zabezpečenia až po správu napájania

Lenovo IdeaPad 5 14IIL05

Pohodlná klávesnica

Zásluhou dostatočného priestoru je klávesnica notebooku Lenovo Yoga Slim 7 Pro v plnej veľkosti, takže sa vám bude ľahšie písať . Notebook je tiež vybavený dvojicou reproduktorov s technológiou Dolby Atmos na maximálny zážitok z počúvania hudby. 

Lenovo IdeaPad 5 14IIL05

Vysoká výdrž

Nabíjačku pokojne nechajte doma . Notebook Lenovo Yoga Slim 7 Pro s batériou s kapacitou 75 Wh vydrží na jediné nabitie fungovať až 12,8 hodín . A ak sa predsa len vybije, s rýchlym nabíjaním Rapid Charge Boost získate iba po 15 minútach nabíjania energiu až na 3 hodiny prevádzky! 


Kód:  NT314l4i1NAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02