Obnoviť stránku

Lenovo Yoga Book 10

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Yoga Book 10

Lenovo Yoga Book 10

Nový spôsob písania poznámok

Píšte pomocou stylusu na papier a nechajte Yoga Book jednoducho zdigitalizovať vaše poznámky. Upravujte, organizujte, spájajte a zdieľajte váš text v jednom okamihu. Použite priložený blok so svorkou, a majte tak svoje papiere pohromade. Sledujte, ako sa vaše poznámky digitalizujú alebo využite aplikáciu Lenovo NoteSaver. Použite Yoga Book ako papierový blok a píšte úplne prirodzene.

Lenovo Yoga Book 10

Revolučná dotyková klávesnica

Ak chcete mať prácu rýchlejšie hotovú, otvorte Yoga Book v režime písania a píšte na Halo klávesnici. Halo klávesnica sa zobrazí len na základe príkazu, len ak ju chcete používať. Softvérovo optimalizovaná klávesnica automaticky doplňuje a opravuje váš text a vy tak môžete písať rýchlejšie a presnejšie. Dotykové ovládanie a skratky pripomínajú klasickú klávesnicu.

Lenovo Yoga Book 10

Kreslite ako profesionál

Kreslite pomocou pera Real Pen, ktoré zaznamenáva 2 048 úrovní tlaku, a zachytí tak celkom presne každý váš ťah. Nemusíte sa báť obmedzenej výdrže, pretože pero nemusíte nikdy dobíjať. Môžete byť ešte kreatívnejší - použite obe ruky a kreslite na podložke pomocou jedného z nástrojov na obrazovke.

Lenovo Yoga Book 10

Celodenná výdrž batérie

Iba 4,05 mm tenký, vážiaci len 690 g a s výdržou až 15 hodín na jediné nabitie - Yoga Book vám umožní byť kreatívni kdekoľvek sa práve nachádzate. Krásny dizajn je tvorený vysokokvalitnou zliatinou hliníka a magnézia.

Lenovo Yoga Book 10

Dokonalá elegancia

S pántom otočným o 360° môže byť Yoga Book použitý v štyroch režimoch, ktoré sa vám prispôsobia - kreatívny režim na písanie poznámok a kreslenie, režim surfovania na prehliadanie internetu, režim prezerania na zábavu a režim písania na produktívnom notebooku.

Lenovo Yoga Book 10

Zvuk a obraz ako v kine

Vynikajúci 10,1" Full HD displej a reproduktory s technológiou Dolby Atmos prinášajú pohlcujúci obraz a zvuk, vďaka ktorým si filmy a počúvanie hudby užijete na maximum. Procesor Intel Atom vám prináša vylepšenú technológiu a možnosti spracovania v ultratenkom a ľahkom zariadení.

Kód:  NT302q3c2NAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17