Obnoviť stránku

Lenovo Yoga 730-13

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Yoga 730-13

RÝCHLY NOTEBOOK, VEĽKÝ TABLET

Lenovo Yoga 730 sa prispôsobí vašim potrebám. Zásluhou otočného pántu je možné ho používať ako notebook, ale aj ako tablet. Vďaka najnovším procesorom Intel budete mať k dispozícii maximálny výkon aj pre tie najnáročnejšie aplikácie. Rýchly SSD disk zaručí spúšťanie behom okamihu. A veľký, kvalitný IPS displej s podporou dotykového pera pomôže rozvinúť vašu kreativitu.

 
Yoga 730

Veľký výkon

S Lenovo Yoga 730 dokážete čokoľvek. Nebude vás brzdiť a pomôže vám dokončiť všetky úlohy včas. Môže byť vybavený najnovším procesorom až Intel Core i7 8565U Whiskey Lake, rýchlou DDR4 RAM pamäťou s veľkosťou až 16 GB a najrýchlejším SSD diskom s kapacitou až 512 GB. A grafika Intel UHD Graphics 620 dokáže vykresliť prvotriedny obraz.

Yoga 730

Dotykový displej

Keď potrebujete notebook, stane sa z neho notebook. A keď tablet, jednoduchým pretočením displeja získate neuveriteľne výkonný tablet s podporou dotykového pera Lenovo Active Pen 2. Yoga 730 vám pomôže rozvinúť vašu kreativitu a dovolí vám používať notebook tak, ako práve potrebujete.

Yoga 730

Prvotriedne farby

Užite si verné podanie farieb na notebooku s jasným 13,3" IPS displejom s rozlíšením až 4K. Poskytuje široké pozorovacie uhly a minimálne rámiky okolo displeja. A s reproduktormi JBL si užijete priestorový zvuk vo vysokej kvalite.

Yoga 730

Nízka hmotnosť

Vďaka nízkej hmotnosti, ktorá je len 1,12 kg, takmer nespoznáte, že ho máte pri sebe. A s batériou s výdržou až 11,5 hodín nebudete musieť hľadať zásuvky.

Yoga 730

Jednoduché prihlásenie

Prihláste sa do notebooku jednoduchým priložením prsta. Yoga 730 ponúka presný a rýchly systém prihlasovania, ktorý maximálne zabezpečí vaše zariadenie.

Yoga 730

Thunderbolt 3

Pre rýchlejšiu a stabilnejšiu prácu s WiFi je Yoga 730 vybavený duálnymi WiFi anténami. Navyše ponúka najnovšie rozhranie Thunderbolt 3 pre pripojenie ďalších zariadení.


Kód:  NT302i8kNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14