Obnoviť stránku

Lenovo Yoga 6 13

Príslušenstvo k tovaru

Lenovo Yoga 6 13

Šablona-střední-třída-notebooky

Lenovo Yoga 6

Lenovo Yoga 6

Prečo chcieť notebook

Lenovo Yoga 6?

 

Ľahké štýlové vyhotovenie

 

Aktívny Lenovo stylus

 

Full HD dotykový displej

 

Podsvietená klávesnica

 

Grafická karta AMD Radeon Graphics

 

Osemjadrový procesor

Prednosti notebooku

Lenovo Yoga 6

Lenovo Yoga 6

Kvalitný 13,3" notebook z populárnej série Lenovo Yoga

Notebook Lenovo Yoga 6 vyniká rovnako ako všetky počítače z radu Yoga vysoko kvalitným štýlovým vyhotovením, špičkovým displejom a výkonným hardvérom. Kompaktná a ľahká konštrukcia vám umožní mať notebook 2 v 1 Lenovo Yoga 6 stále pri sebe. Na vaše výtvarné nápady a pohodlné kreslenie je vo výbave Lenovo Yoga 6 aj aktívny Lenovo stylus.

Lenovo Yoga 6

Štýlové elegantné vyhotovenie notebooku Lenovo Yoga 6

Prvotriedny dojem a vzhľad dodá notebooku Lenovo Yoga 6 prémiový textilný kryt, tenký 17 mm profil a hmotnosť iba 1,32 kg. Skvele vyzerajúci 13,3" dotykový displej s jasom 300 nitov, 72 % farebnou škálou NTSC a tenkými rámikmi ponúka ohromujúce farby a presné detaily. Stereo reproduktory so systémom Dolby Atmos vás obklopia skvelým zvukom.

Lenovo Yoga 6
Lenovo Yoga 6

Lenovo Yoga 6 – notebook i tablet v jednom

Zvoľte si spôsob použitia a nastavte displej do najvhodnejšej polohy na danú úlohu – notebook 2 v 1 Lenovo Yoga 6 bude pre vás pracovať z každého uhla. Využite možnosť nastavenia displeja v režimoch notebook, tablet, stojan a stan nae písanie, vyhľadávanie na internete, prezentáciu a zábavu. Pre bezpečnosť a ochranu súkromia má tablet PC Lenovo Yoga 6 čítačku odtlačkov prstov a kryt webovej kamery.

Moderná hardvérová výbava notebooku Lenovo Yoga 6

Spoľahnite sa na vysoký výkon procesora AMD Ryzen 7, ktorý spolupracuje s rýchlou 16 GB pamäťou DDR4. Objemný SSD disk vám poskytne dostatočnú kapacitu na uloženie všetkých objemných súborov, filmov a fotografií a pri tom zaručí rýchly štart systému a krátku dobu odozvy pri načítaní a behu aplikácií. Technológia Intelligent Cooling optimalizuje výkon procesora podľa aktuálnych potrieb spustených aplikácií a tiež vďaka tomu je dosiahnutá až 18-hodinová kapacita batérie.

Lenovo Yoga 6

Základné parametre notebooku

Lenovo Yoga 6

 

Procesor

AMD Ryzen 7 4700U
4,4 GHz Max Boost Clock

 

Pevný disk

512 GB SSD

 

Operačná pamäť

16 GB DDR4

 

Grafická karta

AMD Radeon Graphics

 

Kapacita batérie

18 hodin

 

Hmotnosť

1,32 kg

Kód:  NT335j0nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12