Obnoviť stránku

Lenovo Yoga 530-14IKB Mineral Grey

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Yoga 530-14IKB Mineral Grey

Zoznámte sa s notebookom 2 v 1 Lenovo Yoga 530, ktorý si vďaka jeho originálnemu sivému dizajnu zamilujete. Neobmedzujte sa, s týmto notebookom a výkonnými procesormi Intel a spolu s integrovanou grafickou kartou Intel UHD Graphics 620 zvládnete väčšinu činností. Uchváti vás dokonalý 14" FullHD dotykový IPS displej s verným podaním farieb a podporou dotykového pera, ktoré nájdete v balení. Vďaka nemu si budete môcť vo voľných chvíľach kresliť alebo zapisovať a rozvíjať tak svoju kreativitu. Tento notebook s vami v dnešnej uponáhľanej dobe udrží krok a podrží vás vo chvíľach, kedy ho budete najviac potrebovať.

Kľúčové vlastnosti tablet PC Lenovo Yoga 530-141KB Sivý

  • Mobilný a praktický tablet
  • Dostatok výkonu pre väčšinu činností s procesorom Intel
  • Elegantný sivý dizajn
  • 14" dotykový FullHD displej
  • Ľahko prenositeľný vďaka nízkej hmotnosti
  • Praktická otočná konštrukcia o 360°
  • Predinštalovaný operačný systém Windows 10

Dostatok výkonu pre väčšinu činností

Lenovo Yoga 530 vás nikdy nenechá v štichu. Tento flexibilný notebook je možné vybaviť až procesorom Intel Core i7 8550U Kaby Lake Refresh, rýchlym SSD diskom s kapacitou až 512 GB a rýchlu RAM pamäťou s kapacitou až 16 GB. Dostatočný výkon získate v neuveriteľne mobilnom zariadení s hmotnosťou cca 1,6 kg s výdržou batérie až 10 hodín. Spoľahlivá grafická karta Intel UHD Graphics 620 vám dovolí hrať hry, upravovať fotografie, aj keď ste na cestách. Vďaka neuveriteľne ostrému dotykovému 14" FullHD displeji s IPS panelom budete môcť upravovať svoje fotografie, nech ste kdekoľvek. 

Flexibilné a praktický

Nový flexibilný notebook Lenovo Yoga 530 disponuje pántom otočným o 360°, takže ho môžete ľahko používať ako tablet. Vďaka dodávanému kapacitnému peru môžete na displeji kresliť, alebo písať. Tento štýlový notebook zaujme svojím vzhľadom vás, aj vaše okolie. Lenovo Yoga 530 disponuje integrovanou čítačkou odtlačkov prstov, ktorá vás spolu s technológiou Windows Hello prihlási do systému počas niekoľkých málo sekúnd. Majte svoje dáta v bezpečí a zároveň zabudnite na zadávanie hesiel. Nový notebook Lenovo Yoga 530 je vybavený portom USB-C, HDMI alebo praktickou čítačkou kariet.


Kód:  NT301x2x7bNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03