Obnoviť stránku

Lenovo Yoga 500-15ISK

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Yoga 500-15ISK

Lenovo IdeaPad Yoga 500-15ISK Whit
Lenovo IdeaPad Yoga 500-15ISK Whit

Rôzne spôsoby použitia

S novým prenosným notebookom Lenovo IdeaPad 500 s unikátnym dizajnom so štyrmi spôsobmi použitia: notebook, tablet, stojan, stánok, budete vždy mať perfektný prehľad o tom, čo sa deje na praktickom multi-dotykovom displeji Full HD.

Lenovo IdeaPad Yoga 500-15ISK Whit

Vysoká mobilita

IdeaPad Yoga 500, ako moderný kabriolet, je pripravený slúžiť vám na všetkých cestách . S hmotnosťou 2,1 kg a hrúbkou len 2,1 cm, zapadá do väčšej batožiny a nezaťažuje vás, ani keď ju prenášate z miesta na miesto.

Lenovo IdeaPad Yoga 500-15ISK Whit

Rozšírené zariadenie

Okrem pripojenia k počítaču cez HDMI si môžete vychutnať ďalšie skvelé funkcie. Pripojte externé úložisko a ďalšie zariadenia cez dva porty USB 3.0 a čítačku pamäťových kariet.

Lenovo IdeaPad Yoga 500-15ISK Whit

Výkon pre prácu a zábavu

Vďaka využitiu procesora Intel Core Processor šiestej generácie Skylake budete pripravení na všetky multimediálne aplikácie . Lenovo IdeaPad 500 disponuje až 8 GB pamäte RAM, takže je ľahké pracovať s ľubovoľnou aplikáciou a existuje dostatok priestoru pre ohromujúci zážitok z multitaskingu.

Lenovo IdeaPad Yoga 500-15ISK Whit

Perfektný softvér

S integrovaným adaptívnym softvérom Lenovo Harmony dokáže IdeaPad Yoga 500 intuitívne optimalizovať nastavenia a priradiť osobitné režimy jednotlivým aplikáciám.

Lenovo IdeaPad Yoga 500-15ISK Whit

Čistší zvuk s priestorovým efektom

Reprodukcia zvuku bude vždy čistá a vysoká kvalita vďaka stereofónnym reproduktorom Dolby Home Theater, ktoré poskytujú bohatý zvuk a nezvyčajný zážitok z počúvania.

Kód:  NT301u2mNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07