Obnoviť stránku

Lenovo Yoga 500-15IBD

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Yoga 500-15IBD

Lenovo IdeaPad Yoga 500-15IBD Black
Lenovo IdeaPad Yoga 500-15IBD Black

Rôzne spôsoby použitia

S novým konvertibilným notebookom Lenovo IdeaPad 500 s jedinečnou konštrukciou so štyrmi režimami použitia: notebook, tablet, stojan, stan, budete mať vždy perfektný prehľad o tom, čo sa práve deje na praktickom, viacdotykovom Full HD displeji.

Lenovo IdeaPad Yoga 500-15IBD Black

Vysoká mobilita

IdeaPad Yoga 500, ako moderné konvertibilné zariadenie, je pripravené poslúžiť vám na všetkých vašich cestách. Vďaka hmotnosti 2,1 kg a hrúbkou len 2,1 cm sa zmestí do hociktorej batožiny a nezaťaží vás ani pri prenášaní z miesta na miesto.

Lenovo IdeaPad Yoga 500-15IBD Black

Pokročilá výbava

Okrem možnosti prepojenia s počítačom pomocou rozhrania HDMI si budete môcť vychutnať aj ďalšie skvelé funkcie. Pripájať svoje externé úložisko a ďalšie zariadenia možno cez dva porty USB 3.0, rovnako je prichystaná aj čítačka pamäťových kariet.

Lenovo IdeaPad Yoga 500-15IBD Black

Výkon pre prácu aj zábavu

Vďaka použitiu procesoru Intel Pentium Dual Core 3825, budete pripravení na všetky multimédiá. Lenovo IdeaPad 500 je vybavený 4 GB RAM pamäťou, takže práca so všetkými aplikáciami bude svižná a nájde sa dostatok priestoru aj pre náruživý multitasking.

Lenovo IdeaPad Yoga 500-15IBD Black

Perfektný softvér

S integrovaným adaptibilným softvérom Lenovo Harmony bude IdeaPad Yoga 500 sám schopný intuitívne optimalizovať nastavenie a priraďovať jednotlivým aplikáciám špeciálne režimy.

Lenovo IdeaPad Yoga 500-15IBD Black

Čistejší zvuk s priestorovým efektom

Zvuková reprodukcia bude vždy čistá a vysoko kvalitná, a to vďaka stereo reproduktorom s technológiou Dolby Home Theater, ktorá poskytuje bohatý zvuk a nevšedný zážitok z počúvania.

Kód:  NT301r3NAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09