Obnoviť stránku

Lenovo VIBE Z2 PRE Ebony Black Dual SIM

4,6 35 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Lenovo VIBE Z2 PRE Ebony Black Dual SIM

Najväčší výrobca počítačov sa umne chopil príležitosti a vrhá sa do sveta chytrých mobilných telefónov. Pripravte sa na nový svieži závan v podobe produktov čínskej spoločnosti Lenovo. S tenkým a hlavne štýlovým kúskom VIBE Z2 Pre Očaríte svoje široké okolie. Pri jeho výrobe sa nijako nešetrilo a je to proste vidieť na prvý pohled. Dokonalé telo vybrúsené z jediného kusu hliníka vám dodá pocit istoty. S hrúbkou iba 7,7 mm sa zmestí do akejkoľvek vrecka, teda aj do tej vašej.

Profesionál každým cólom


Vlajková loď si právom zaslúži to najlepšie, čo na trhu práve existuje. Čtyřjádro na vysokých 2,5 GHz má silu pre všetky mysliteľné veci a ničím ho nerozhodíte z jeho poctivej práce. V spojení so štedrou kapacitou operačnej pamäte ste pripravení aj na budúce verzie operačného systému Android. Ihneď po stlačení zapínacie tlačidlá si budete musieť podoprieť bradu, tá jednoducho poletí dole pri údivu nad ohromným displejom, ktorý dosahuje šestipalcové uhlopriečky. To je niečo nevídaného. IPS technológia sa v kombinácii s rozlíšením QHD predvádza v tom najlepšom svetle. Už nikdy nebudete chcieť pozerať do šeredných malých obrazoviek.
Hlavný fotoaparát sa pýši 16MPx senzorom, optickou stabilizáciou a dokonca aj automatickou detekciou scény. Vstavaný senzor BSI sa postará o parádny snímky aj za zlého osvetlenia. Živé zábery plné farieb vám urobia radosť a klasický prístroj na fotenie môžete s kľudom v duši rovno predať. Pokiaľ radšej točíte video, aj tak ste na správnej adrese. Celá škála pokročilých režimov sa postará o riadne zaostrený výsledok dokonca aj v 4K rozlíšení.
V čase cloudových úložísk a bohatého video obsahu iste oceníte integrovaný modul pre vysokorýchlostné siete typu LTE. Medzi ďalšie výhody sa určite radí podpora dvoch SIM kariet naraz, 32 GB vnútornej pamäte aj perfektné zvukový výstup. Bohatá reprodukcia basových tónov má blahodarný vplyv na vaše sluchové vnemy. Batérie určite nesklame, pretože celých 4000 mAh pokryje aj tie najnáročnejšie situácie.

Doplňujúce informácie:

Obsah balenia:
Lenovo VIBE Z2 PRO, USB kábel, cestovný napájací adaptér, headset, ochranná fólia, manuál a záručný karta

Kód:  LE1150
Produktové číslo:  P0R5000TCZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01