Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Lenovo USB-C 65W AC Adaptér

4,8 55 hodnotení
21,90 €

Lenovo USB-C 65W AC Adaptér

Nabíjací adaptér pre váš notebook

Nabíjací adaptér Lenovo USB-C 65W s výkonom až 65 W a konektorom USB-C skvele doplní váš notebook a dodá mu dostatok energie na plynulú prevádzku. Je vybavený dlhým káblom, čo zaručuje pohodlné pripojenie aj pri väčšej vzdialenosti od zásuvky. Navyše má adaptér elegantný čierny design s integrovaným suchým zipsom naľahké zmotanie.

Napájací adaptér Lenovo USB-C 65W AC Adapter

Pre konektor USB-C

Adaptér Lenovo USB-C 65W je určený pre notebooky s konektorom USB-C. Táto nabíjačka ponúka dlhý kábel na pohodlné pripojenie aj vo väčšej vzdialenosti od zásuvky.

Napájací adaptér Lenovo USB-C 65W AC Adapter

Výkon až 65 W

Originálny adaptér Lenovo USB-C 65W je určený pre všetky kompatibilné zariadenia s maximálnym príkonom 65 W. Postará sa o nabitie batérie aj dostatočný prísun energie, nech už na svojom zariadení robíte čokoľvek.

Napájací adaptér Lenovo USB-C 65W AC Adapter

Súčasťou balenia

Tento adaptér prichádza v typickom čiernom dizajne s integrovaným suchým zipsom na ľahšie zmotanie. Súčasťou balenia je okrem adaptéra aj koncová časť do zásuvky.

Napájací adaptér Lenovo USB-C 65W AC Adapter

Prečo zakúpiť napájací adaptér Lenovo USB-C 65W AC Adapter?  


Kompatibilita

Adaptér Lenovo USB-C 65 W je navrhnutý špeciálne pre notebooky s konektorom USB-C. To znamená, že si môžete byť istí, že sa dokonale hodí a bude správne fungovať s vašim zariadením. 

Vysoký výkon

Tento adaptér poskytuje vysoký výkon až 65 W, čo znamená, že dokáže efektívne dobíjať vašu batériu a zároveň dodávať dostatok energie na prevádzku vášho zariadenia. 

Dlhý kábel

Adaptér je dodávaný s dlhým káblom, čo vám umožňuje pohodlné pripojenie k zásuvke aj väčšie vzdialenosti od zdroja elektrickej energie. 

Integrovaný suchý zips

Adaptér má integrovaný suchý zips, ktorý uľahčuje zmotanie kábla, keď ho nepoužívate. 

Pripravený na použitie

V balení s týmto adaptérom dostanete nielen samotný adaptér, ale aj koncovú časť, ktorú pripojíte do zásuvky. To znamená, že máte všetko, čo potrebujete, aby ste mohli začať používať adaptér okamžite po vybalení. 


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Výkon

Typ a počet konektorov

Počet konektorov 1 ×
Typ konektora USB-C

Vlastnosti

Originálna/alternatívna Alternatívna
Typ nabíjačky Do siete
Súčasťou balenia Prípojka do siete

Rozmery a hmotnosť

Šírka 108 mm
Výška 28,5 mm
Hĺbka 46 mm
Kód:  NT448e5d6
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GX20P92529
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14