Obnoviť stránku

Lenovo TP Stack Professional kit

Lenovo TP Stack Professional kit

Power banka, výkonný WiFi router, externý pevný disk a bluetooth reproduktor - to všetko v jednom balíčku, ktorý si poskladáte podľa toho, ako sa vám to zrovna hodí. Vezmete si  len to, čo práve potrebujete, čím sa vám otvára úplne nový rozmer pojmu mobilná kancelária. Komponenty sú navrhnuté pre spojenie dohromady v celku vďaka nožičkám, dierkam a silným magnetom. Jednotlivé komponenty nie sú len poskladaný balíček, ale tiež spolu komunikujú a napájajú sa cez rozhranie Pogo.

Kľúčové vlastnosti

  • Štyri zariadenia vhodné na cesty s notebookom alebo tabletom
  • Power banka, WiFi router, externý disk a bluetooth reproduktor
  • Možnosť vziať si len potrebné časti
  • Rovnaký materiál ako u ThinkPad produktov
  • Silné magnety držia jednotlivé diely spoľahlivo pri sebe
  • Komponenty medzi sebou komunikujú
  • WiFi s podporou 5 GHz pásma a 3G/4G modemov do USB
  • bluetooth reproduktor s potlačením šumu pre dobre počuteľné hovory
  • Disk s rýchlym USB 3.0 a v spojení s WiFi routerom možnosť cloudu
  • Power banka pre napájanie komponentov aj externých zariadení (2×USB)

Noste si vlastnú sieť alebo rovno cloud

Vďaka WiFi modulu vytvoríte vlastnú sieť kdekoľvek si zaumienite. Aby bolo spojenie s routerom spoľahlivé, nepoužíva len štandardný prenos na 2,4 GHz, ale aj 5 GHz pásmo. K internetovému modemu sa pripojíte WAN konektorom alebo môžete použiť kompatibilné 3G/4G adaptéry do USB, takže budete mať prístup na internet v podstate kdekoľvek. V spojení s diskom Thinkpad Stack prináša cloudové funkcie. Pridajte power banku a nepotrebujete ani napájanie.

Vzdialené konferencie alebo počúvanie hudby?

S bluetooth reproduktorom sa vám dostane hlasitého zvuku, aby ste sa mohli oddávať hudbe a dobre počuli každé slovo hovoru. Mikrofón s redukciou šumu zase zabezpečí, aby vás počula druhá strana. Reproduktor má vlastnú batériu s výdržou až 8 hodín, ale môžete ju predĺžiť power bankou až na 48 hodín.

Energia na cesty

Power banka v sebe skladuje slušnú zásobu energie, ktorá dodá systému Thinkpad Stack skutočnú mobilitu, ale tiež sa o ňu rozdelí s vašimi mobilnými miláčikmi. Na tele sú dva 2 USB porty pre nabíjanie zariadenia. Úroveň dobitia uvidíte pomocou LED signalizácie, takže vás nezaskočí náhly výpadok mobility kvôli vybitiu.

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac

Funkcie

Funkcie Router

Konektory

WAN

Kapacita

Kapacita 10 000 mAh

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie LED indikácia stavu
Kód:  NT432b
Produktové číslo:  4XH0H34192
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01