Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Lenovo Toploader T210 15,6" sivá

4,8 307 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
17,90 €

Lenovo Toploader T210 15,6" sivá

Štýlová a odolná taška na notebook

Vezmite si notebook kamkoľvek so sebou s taškou Lenovo Toploader T210. Tá ponúka vnútorné vrecko s oddeleným priestorom pre notebook, s ktorou je chránený pred poškriabaním. Okrem toho má ďalšie vrecko na prednej časti, pútko na ľahké nosenie a odnímateľný nastaviteľný popruh. Navyše je tvorený tkaninou, ktorá odpudzuje vodu, takže sa nemusíte báť si ju vziať aj do sychravého počasia.

Tab M8 4th

Veľké vrecká

Taška Lenovo Toploader T210 obsahuje dve vrecká - menšie predné a hlavné veľké vrecko, ktoré pojme všetky veci, ktoré potrebujete prenášať. V tomto vrecku sa nachádza oddelený priestor pre notebook, ktorý ho tak chráni pred poškodením. Do tašky sa zmestí notebook s rozmermi až 362 x 22 x 250 mm (15,6" a väčšina 16" modelov).

Lenovo IdeaPad 5 14IIL05

Štýlový dizajn

Táto taška bola vymyslená do najmenšieho detailu. Poskytuje čistý dizajn s funkčnými prvkami, ako je pútko na jednoduché prenášanie alebo odnímateľný popruh.zipsy s dlhou životnosťou a k dispozícii je v mnohých farebných prevedeniach, z ktorých si každý vyberie to svoje.

Tab M8 4th

Vodeodpudivá tkanina

Lenovo Toploader T210 je tvorený tkaninou, ktorá odpudzuje vodu, takže sa skvele hodí do každého počasia. Má navyše bočné funkčné pútko, ktoré nie je len tak hocijaké – tašku možno vďaka tomu nasadiť na madlá kufra pre ľahké cestovanie.

Lenovo IdeaPad 5 14IIL05

Prečo by ste si mali kúpiť Lenovo Toploader T210?


Maximálna ochrana

Vnútorné vrecko s oddeleným priestorom špeciálne navrhnutým pre notebook ho ochráni pred poškriabaním a nárazmi. Určené pre notebooky s rozmermi až 362 x 22 x 250 mm (15,6" a väčšina 16" modelov).

Dostatok úložného priestoru

Dve vrecká - menšie predné vrecko a hlavné priestranné vrecko s dostatkom miesta pre všetky veci, ktoré potrebujete prenášať.

Dizajn

Taška má čistý dizajn v mnohých farebných prevedeniach s dômyselnými funkčnými prvkami, ako je pútko pre ľahké nosenie a odnímateľný nastaviteľný popruh.

Vodeodpudivý materiál

Taška je vyrobená z tkaniny, ktorá odoláva vode. To znamená, že sa nemusíte báť ju vziať von aj do nepriaznivého počasia.

Praktické cestovanie

Taška má bočné funkčné pútko, ktoré umožňuje nasadiť ju na madlá kufra.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Vrecko na notebook

Maximálna uhlopriečka notebooku 15,6 "

Dizajn

Farba Sivá
Motív Bez motívu

Materiál

Materiál Polyester

Výbava

Uzatváranie Zips
Vrecká Vnútorný, Vonkajší

Vlastnosti

Vlastnosti Rukoväť, Popruh na rameno, Vystuženie, Vodoodolný materiál, Zadný pás na kufor

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 5,5 cm
Šírka 39 cm
Výška 27,5 cm

Vnútorné rozmery

Hĺbka 2,2 cm
Šírka 36,2 cm
Výška 25 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 0,45 kg

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 15,6 "
Kód:  NT496c5o8f
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GX40Q17231
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07