Obnoviť stránku

Lenovo ThinkStation P320 Tower

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkStation P320 Tower

Pracovná stanica Lenovo ThinkStation P320 Tower je vhodná na firemné použitie, ale svoje uplatnenie nájde tiež v domácnosti. Ponúka spoľahlivosť a výkon. Počítačová skriňa je typu Tower a ľahko sa pristupuje ku komponentom vnútri. V počítači je predinštalovaný operačný systém Windows 10 Pro a v balení nájdete aj USB klávesnicu a myš.

Kľúčové vlastnosti pracovnej stanice Lenovo ThinkStation P320 Tower

  • Pracovná stanica určená pre profesionálne nasadenie
  • Výkonný procesor Intel Core i7 s rýchlou DDR4 SDRAM pamäťou
  • Rýchly 256 GB SSD disk
  • K počítaču je dodávaná USB klávesnica a myš
  • DVD mechanika a pestrá ponuka portov
  • Predinštalovaný Windows 10 Pro
  • Profesionálna grafická karta NVIDIA Quadro P2000

Profesionálna výbava

Pod kapotou počítača je výkonný procesor Intel Core i7 7700 Kaby Lake, ktorý tepe na frekvencii 4,2 GHz. Sekunduje mu rýchla operačná pamäť DDR4 SDRAM s celkovou kapacitou 16 GB. Svižné reakcie systému a dostatok miesta pre vaše dáta zaisťuje rýchly SSD disk s kapacitou 256 GB. O grafickú stránku sa stará profesionálna grafická karta NVIDIA Quadro P2000 s vlastnou pamäťou s kapacitou 5 GB, ktorá ponúkne dostatok výkonu všetkým aplikáciám.

Pestrá ponuka portov

Na čelnom paneli sa nachádza DVD mechanika a dva rýchle USB porty pre pripojenie externých diskov či iných vstupných zariadení. Nechýba tu ani čítačka pamäťových kariet a zapínacie tlačidlo. Pestrú ponuku portov rozširujú na zadnej strane skrine konektory pre zapojenie mikrofónu a reproduktorov, ďalších šesť USB portov, VGA konektor s DisplayPortom a tiež konektor pre sieťový kábel s koncovkou RJ-45.



Kód:  TI100a1k9k6n
Produktové číslo:  30BH006UMC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16