Obnoviť stránku

Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Workstation Dock

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Workstation Dock

Dokovacia stanica je výnimočným príslušenstvom pre každého používateľa notebooku. Predovšetkým u ultrabookov so skromnou výbavou zabezpečí pohodlie veľkého počtu prídavných portov a konektorov. Značne zväčšia využiteľnosť vášho notebooku, pomôžu lepšie zorganizovať pracovný stôl a od všetkej elektroniky sa pomocou nich môžete odpojiť naozaj ihneď. Dokovacia stanica Lenovo sa pochváli napájacím adaptérom s výkonom 230 W, pripojený laptop je teda neustále nabíjaný. Na samotné spojenie dokovacej stanice Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Workstation Dock a laptopu je určené rozhranie Thunderbolt. Ponuku rozširujúcich portov tvoria konektory typu HDMI, USB-A 3.2 Gen 2 (3.1 gen. 2), RJ-45, 3,5 mm jack, Thunderbolt a DisplayPort. Na to najväčšie pohodlie pri práci je tu k dispozícii možnosť pripojiť rovno niekoľko externých displejov. Ak ide o rozmery, počítajte s 22 × 3 × 8 cm pri hmotnosti 525 g.

Hlavné prednosti dokovacej stanice Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Workstation Dock

  • Dokovacia stanica disponuje konektormi HDMI, USB-A 3.2 Gen 2 (3.1 gen. 2), RJ-45, 3,5 mm jack, Thunderbolt a DisplayPort
  • Na notebook sa dokovacia stanica Lenovo napojí cez Thunderbolt
  • Adaptér ponúkne výkon 230 W na dobíjanie notebooku
  • Možnosť pripojiť viac monitorov
  • Rozmery: 22 × 3 × 8 cm
  • Hmotnosť: 525 g

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 22 cm
Výška 3 cm
Hĺbka 8 cm
Hmotnosť 525 g
Kód:  NT438g3f6d
Produktové číslo:  40AN0230EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04