Obnoviť stránku

Lenovo ThinkPad Tablet 2 32GB WiFi 3679-5ZG

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Lenovo ThinkPad Tablet 2 32GB WiFi 3679-5ZG

Tablet Lenovo ThinkPad skrýva v uhladenom čiernom šasi veľmi atraktívne hardvérovú výbavu poháňajúci systém Microsoft Windows 8. Tablet je vhodný pre náročných užívateľov na každodenných cestách, ktorí potrebujú predovšetkým spoľahlivo rýchly kancelársky softvér, prístup k internetu s najrôznejšími aplikáciami vrátane vysoko kvalitné videokomunikácia a prehrávanie zvuku i videa. S výdržou až 10 hodín na jedno nabitie s vami bude celý deň pripravený do služby. Každý užívateľ iste uvíta fakt, že ako súčasť dodávky získa tiež sadu kancelárskeho softvéru Microsoft Office Home & Student.
Ku všetkým činnostiam skvele poslúži multidotykový displej v rozlíšení HD Ready, Pre ktorého ľahké a presné ovládanie je v balení priložené digitálne pero. Displej je typu IPS ako záruka prvotriedneho farebného podania s jemnými odtieňmi. Pre rozšírenie plochy poteší konektor Mini HDMI. Pressure sensitive sa postará o zabránení náhodných dotykov pri nečinnosti. Pre pohodlnejšie písanie je možné k tabletu pomocou USB alebo Bluetooth pripojiť tiež fyzickú klávesnicu.
Pre dáta je úložisko s kapacitou 32 GB. Oproti štandardným diskom prinesie ďaleko menšiu energetickú spotrebu, rýchlejší prístup a v neposlednom rade znesie aj veľké nárazy alebo vibrácie bez poškodenia dát. Vyznačuje sa tiež radom multimediálnych funkcií pre zábavu a voľný čas. Patrí k nim 8 Mpx fotoaparát na zadnej strane tabletu, 2 Mpx webkamera pre konferenčné hovory a on-line chatovanie, stereo reproduktory a mikrofón s potlačením šumu.
Firemné profesionáli iste uvítajú voliteľné doplnkové služby, ktoré sú spojené s produktmi ThinkPad. Možno si priplatiť servis na pracovisku do druhého pracovného dňa alebo Accidental Damage Protection čiže ochrana proti náhodnému poškodeniu, akými môže byť poliatiu tabletu alebo nemilé poškodeniu jeho obrazovky alebo iné poškodenia spôsobené pádom alebo prúdovými rázmi.
Kód:  NT006i3e
Produktové číslo:  N3S5ZMC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08