Obnoviť stránku

Lenovo ThinkPad T560

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkPad T560

Nová generácia ThinkPadov rady T od Lenova práve prichádza na trh. V robustnom tele sa nachádza nízkonapäťový procesor, kvalitný LCD panel, rýchle pamäte a nemenej rýchly pevný disk. Výsledkom je perfektný nástupca legendárneho modelu T50.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný hardvér si poradí so všetkým
  • Špičkový displej ponúkne úchvatný pohľad

Najmodernejší hardvér

Srdcom tohto notebooku je výkonný procesor. Oceníte ho napríklad pri zložitých výpočtoch, renderingu a strihu videa.

Výkon notebooku je podporený rýchlymi pamäťami.

Pravý profesionál

Vyžadujete od svojho notebooku kvalitný displej? Potom vás tento model maximálne uspokojí. Jeho silnou stránkou je displej, ktorý prináša pôsobivo živé farby a ostrý obraz, ktoré vás vtiahnu doprostred diania. Ovšem rovnakú starostlivosť dostanete aj od perfektn, výhrami v testoch ovenčenej klávesnice, ktorá je odolná proti poliatiu.

O spojenie s okolitým svetom sa starajú technológie Bluetooth a WiFi v najnovších verziách. Ďalej z dosahu civilizácie príde vhod vysokokapacitná batéria.

Kód:  NT087c3dNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06