Obnoviť stránku

Lenovo ThinkPad T450s

Doručenie na
predajňu zadarmo
1 317,49 €

Lenovo ThinkPad T450s

Nová generácia ThinkPadov rady T od Lenova práve prichádza na trh. V robustnom tele sa nachádza najnovšia generácia dvojjadrových nízkonapäťových procesorov architektúry Intel Broadwell, úsporná integrovaná grafická karta, kvalitný LCD panel, rýchle pamäte DDR3 a nemenej rýchly pevný disk. Výsledkom je perfektná nástupca legendárneho modelu T40.

najmodernejšie hardware

Vo výbave tohto notebooku je procesor od firmy Intel. Pre dosiahnutie maximálnej efektivity a výdrže batérie vsadilo Lenovo na úspornú architektúru Broadwell, konkrétne sa jedná o dvojjadrový model Intel Core i7 5600. Označenie končiace "U" nám dáva najavo, že sa jedná o model so zníženou spotrebou. TDP je iba 15W, čo je u takto výkonného procesora nevídané. Aj napriek znížený odber si procesor ponecháva podporu vyspelých technológií Turbo Boost, Hyper Threading a virtualizačných techník. Technológia Turbo Boost sa stará o špičkový výkon v jednovláknových aplikáciách, zatiaľ čo Hyper Threading má na starosť tie modernejšie viacvláknové, čo iste oceníte pri zložitých výpočtoch, renderingu a strihu videa.

Mozgom "grafického oddelenia" je integrovaná grafická karta Intel HD Graphics 5500. Jadro obsahujúce 24 výpočtových jednotiek hravo stačí na akékoľvek pracovné a multimediálne využitie. V prípade potreby je notebook vybavený podporou externých grafických kariet v dokovacej stanici. Komponenty sú doplnené rýchlymi DDR3 pamäťami. V tejto konfigurácii je osadené osem gigabajtov RAM. Vaše dáta má na starosti pekelne rýchly SSD disk, ktorý znižuje oneskorenia a zvyšuje rýchlosť systému, čo má pozitívny dopad na vašu produktivitu.

pravý profesionál

K dobrej ergonómii iste dopomôže aj špičkový displej s podsvietením LED technológiou. Silnou stránkou je nielen spotreba paneli, ale aj perfektný jas, pozorovacie uhly a hlavne vysoké rozlíšenie. Displej s rozlíšením FullHD je vyrobený IPS technológiou. Povrch so špeciálnou úpravou proti odleskom a vysoká svietivosť až 300 nitov znižujú namáhanie vašich očí. Ovšem rovnakej starostlivosti sa vám dostane aj od perfektné, výhier testoch ovenčené klávesnica, ktorá je navyše poliatiu vzdorná a podsvietená. Ergonómiu naďalej ešte zlepšuje dokovací konektor a čítačka odtlačkov prstov, ktoré skráti prihlasovanie na najkratšiu možnú dobu.

O spojenie s okolitým svetom sa starajú technológie Bluetooth a Wi-Fi v najnovších verziách. Mimo dosahu civilizácie príde vhod aj vysokokapacitné batérie, ktorá sa dá za behu rozšíriť o externé 3-článkovou batériou, s ktorou môžete pracovať až neuveriteľných 17 hodín. V notebooku je predinštalovaný operačný systém Windows 7 Professional, však ho môžete bezplatne upgradovať na systém Windows 8.1 Pro. Inštalačné médiá si možno vyžiadať na webovej stránke www.lenovo.com/lenovorecovery .

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 14 "
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9
Typ panela IPS
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i7
Modelové označenie procesora Intel Core i7 5600U Broadwell
Frekvencia procesora 2,6 GHz (2 600 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,2 GHz (3 200 MHz)
Cache procesora 4 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3L
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)
Celkový počet slotov

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná
Počet stream procesorov 24×
Ďalšie funkcie Intel HD Graphics 5500

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 5500

Operačný systém

Operačný systém Windows 7 Professional

Pevný disk

Rozhranie disku Serial ATA III
SSD kapacita 512 GB (0,51 TB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Čítačka odtlačkov prstov, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, TrackPoint
Webkamera 1 Mpx

Batéria

Kapacita batérie 23 Wh
Počet článkov

Hmotnosť

Hmotnosť 1,5 kg

Rozhranie

Grafické výstupy VGA, Mini DisplayPort
Sieťové RJ-45 (LAN), 4G/LTE modem
Audio Combo Audio Jack
Ďalšie rozhrania Dokovací konektor
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 3 ×
USB 2.0 0 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11ac, 802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 330,2 mm
Hĺbka 226,06 mm

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice CZ, EN int.
Kód:  NT085t2o
Záruka: 21 mesiacov
Produktové číslo:  20BX000TMC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04