Obnoviť stránku

Lenovo ThinkPad T450

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkPad T450

Nová generácia ThinkPadov radu T od Lenova práve prichádza na trh. V robustnom tele sa nachádza nízkonapäťový procesor, kvalitný displej, rýchle pamäte a nemenej rýchly pevný disk. Výsledkom je perfektný nástupca legendárneho modelu T40.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný procesor
  • Hladký chod programov
  • Najnovšie technológie

Pravý profesionál

K dobrej ergonómii iste dopomôže aj špičkový displej. Silnou stránkou je nielen spotreba panelu, ale aj perfektný jas, pozorovacie uhly a hlavne vysoké rozlíšenie. Perfektná, výhrami v testoch overená klávesnica, ktorá je navyše obliatiu vzdorná a podsvietená.

O spojenie s okolitým svetom sa starajú technológie Bluetooth a WiFi v najnovších verziách. Mimo dosahu civilizácie príde vhod aj vysokokapacitná batéria.

Kód:  NT085t2hNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08