Obnoviť stránku

Lenovo ThinkPad P70

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkPad P70

Lenovo ThinkPad P50 je profesionálna výkonná pracovná stanica nadupaná modernými funkciami a hardvérom. Okrem prvotriedneho spracovanie, typického pre rad ThinkPad, ponúka priestranný IPS displej s extrémnym 4K rozlíšením, profesionálnu grafiku NVIDIA Quadro a výkonný štvorjadrový procesor Intel i7. Navyše drží certifikáciu ISV, ktorá overuje spoľahlivý chod viac ako 100 aplikácií. Pustite sa do maximálne produktívnej práce, nič vás totiž nezastaví!

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný procesor
  • Certifikácia ISV
  • Profesionálna grafika
  • Ocenená ThinkPad klávesnica

Perfektný displej so správnym podaním farieb

Centrom všetkého diania je displej s technológiou IPS. Ten ponúkne vynikajúce podanie farieb i veľké pozorovacie uhly.

Legendárna klávesnica

Príjemné ovládanie notebooku zaistí legendárna klávesnica s mnohými oceneniami. Plnohodnotná ThinkPad klávesnica s ergonomickým dizajnom je podsvietená a odolná proti poliatiu. S polohovacím zariadením TrackPoint zaručuje vynikajúci pocit pri práci. Nemenej dôležitým prvkom je prepracovaný touchpad s veľkou plochou a väčšou odolnosťou proti opotrebovaniu.

Kód:  NT098d2fNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16