Obnoviť stránku

Lenovo ThinkPad L540

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkPad L540

Armádne testovanie MIL-SPEC

Špičkový nástroj od popredného svetového výrobcu notebookov, Lenovo Thinkpad L540, ponúka skvelé spracovanie s vysokým výkonom za prijateľnú cenu. Kvalitné plasty boli podrobené armádnym záťažovým testom, ktoré preverili odolnosť pred 8 vplyvmi od zaťaženia vysokým aj nízkym tlakom, cez výdrž vo vysokých teplotách, až po ochranu pred vnikaním prachu.

Nová generácia procesora

Odolné šasi vnútri ukrýva výkonný procesor, ktorý zaručí vždy dostatok výkonu aj pri náročných operáciách. Pravou rukou procesora a grafiky je operačná pamäť s dostačujúcou kapacitou.

Pevný disk

Pre dáta je pripravený rýchly disk.

Rýchly prenos dát

ThinkPad L540 ponúka vskutku široké možnosti pripojenia periférnych zariadení. Samozrejmosťou sú USB. Nezabudlo sa ani na bezdrôtové technológie ako WiFi pre pripojenie k internetu alebo Bluetooth na synchronizáciu dát s ostatnými zariadeniami.

Kód:  NT045f7gNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12