Obnoviť stránku

Lenovo ThinkPad L460

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkPad L460

Notebook Lenovo ThinkPad L460 cieli svojou výbavou najmä medzi podnikateľov, mobilných pracovníkov či náročných študentov. Notebook spĺňa 12 amerických armádnych špecifikácií overujúcich robustnosť, spoľahlivosť a kvalitu. Vďaka naozaj kvalitnej konštrukcii teda časté prenášanie nebude problém a budete mať úplnú istotu, že komponenty sú v bezpečí.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná a odolná konštrukcia
  • Vyspelý procesor
  • Dlhá výdrž batérie

Moderný procesor

Vyspelý procesor ponúkne solídny výkon pre váš biznis. Výsledkom je tak bleskurýchla odozva v prípade nečakaných špičiek. Aj napriek vysokému výkonu je TDP procesora veľmi nízke.

Potrebné konektory

Aj napriek kompaktnému a ľahkému telu je ThinkPad L460 vybavený všetkými potrebnými konektormi. Pre rýchly prenos dát je k dispozícii USB. Dlhé pracovné nasadenie vám spríjemní dlhá výdrž batérie na jedno nabitie.

Kód:  NT043u3eNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08