Obnoviť stránku

Lenovo ThinkPad E550

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkPad E550

Lenovo ThinkPad E550 sa môže pochváliť pestrou výbavou a výberom výkonných komponentov. K spoľahlivým procesorom Intel sa pridajú až 4 GB rýchlej pamäte. Pre dáta nájdete v jeho útrobách až 500 GB miesta na extra rýchlom HDD. Do výbavy uľahčujúcej prácu aj zábavu patrí DVD mechanika alebo čítačka odtlačkov prstov. Displej dosahuje v závislosti od modelu aj jemné Full HD rozlíšenie.


Notebook Lenovo ThinkPad E550 Black
Notebook Lenovo ThinkPad E550 Black

Maximálne pohodlie

Displej s LED podsvietením, HD Ready rozlíšením a 15,6" uhlopriečkou je vybavený antireflexnou povrchovou úpravou a vy tak môžete byť maximálne produktívny aj za zhoršených svetelných podmienok.

Notebook Lenovo ThinkPad E550 Black

Integrovaná HD webkamera

720 p HD webkamera so širokým uhlom záberu, vysokou citlivosťou pri nízkom osvetlení a funkciou sledovania tváre umožňuje spolu s dvojpásmovými mikrofónmi s funkciou potlačenia šumu ľahko vykonávať hovory cez VoIP.

Notebook Lenovo ThinkPad E550 Black

Dlhá výdrž batérie

Pevná a kvalitná konštrukcia s nízkou hmotnosťou je ako stvorená pre časté prenášanie. Na jedno nabitie batérie môžete pracovať až 9 hodín, teda celý deň.

Notebook Lenovo ThinkPad E550 Black

Ocenená klávesnica ThinkPad

Klávesnica ThinkPad odolná proti poliatiu s ergonomickým dizajnom a polohovacím zariadením TrackPoint zaručuje vynikajúci pocit pri práci. Trackpad sa vyznačuje väčšou dotykovou plochou a trojicou fyzických tlačidiel TrackPointu.

Notebook Lenovo ThinkPad E550 Black

Stereo reproduktory

Reproduktory s technológiou Dolby Advanced Audio poskytujú krištáľovo čistý priestorový zvuk. Pomocou tejto technológie možno dosiahnuť lepšiu kvalitu hovorov cez VoIP aplikácie a vyššiu hlasitosť zvuku bez skreslenia.

Notebook Lenovo ThinkPad E550 Black

Rýchly prenos dát

Rozhranie USB 3.0 ponúkajúce až 10-krát väčšiu prenosovú rýchlosť umožňuje bleskové kopírovanie veľkých multimediálnych súborov medzi notebookom E550 a ostatnými zariadeniami.

Kód:  NT175i1k3NAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19