Obnoviť stránku

Lenovo ThinkPad E450

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkPad E450

Notebook Lenovo ThinkPad E450 Black
Notebook Lenovo ThinkPad E450 Black

Vysoký výkon pri akejkoľvek úlohe

Uhlopriečka s úhlopriečkou 14 "sa zobrazuje až do rozlíšenia Full HD . V srdci notebooku procesor Intel.Vynikajú pri vysokom výkone s nízkou spotrebou energie. Optimalizovaný výkon dokáže spracovať ako multitasking, tak náročné úlohy.

Notebook Lenovo ThinkPad E450 Black

Krištáľovo čistý zvuk

Reproduktory Dolby Advanced Audio poskytujú krištáľovo čistý priestorový zvuk. S touto technológiou môžete dosiahnuť lepšiu kvalitu hlasu prostredníctvom VoIP aplikácií, vyšších zvukových zväzkov bez skreslenia a väčšiu prehľadnosť dialógu pri sledovaní filmov.

Notebook Lenovo ThinkPad E450 Black

Legendárna klávesnica

Legendárne klávesnice ThinkPad s ergonomickým dizajnom a ukazovacie zariadenia TrackPoint odolné voči škvrnám zabezpečujú vynikajúce pracovné skúsenosti. Zariadenie TouchPad s tlačidlami je teraz väčšie a môže byť nakonfigurované navyše.

Notebook Lenovo ThinkPad E450 Black

Lenovo Cloud Storage

Chráňte svoje dôležité dáta a zabezpečte rýchly a pohodlný prístup k zdieľaným súborom . Môžete automaticky zálohovať a synchronizovať údaje vo vašej firme a pristupovať k nim z rôznych zariadení.

Notebook Lenovo ThinkPad E450 Black

Rýchly prenos dát

Rozhranie USB 3.0 ponúka až 10-násobok bitovej rýchlosti na rýchle kopírovanie veľkých multimediálnych súborov medzi zariadeniami E450 a ostatnými zariadeniami a bezproblémové pripojenie periférnych audio a video zariadení.

Notebook Lenovo ThinkPad E450 Black

Technológia Lenovo OneLink

OneLink je jedinečné rozhranie, ktoré zjednodušuje pripojenie pomocou jedného kábla pripojeného k doku ThinkPad OneLink Dock. Dokovacia stanica OneLink Dock ponúka porty USB 3.0 a video porty, gigabitový ethernet a audio.

Kód:  NT164r6fNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08