Obnoviť stránku

Lenovo ThinkPad 11e

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkPad 11e

Lenovo ThinkPad 11e
Lenovo ThinkPad 11e

Zosilnená konštrukcia

Gumový pás okolo horného krytu absorbuje silu bočných nárazov. Rohy sú o 50 percent odolnejšie, takže pri páde pod uhlom dochádza k menšiemu poškodeniu. Hrubší rám zaisťuje väčšiu ochranu LCD displeja a silnejší zadný kryt znižuje nebezpečenstvo jeho náhodného poškodenia.

Lenovo ThinkPad 11e

Armádne testovanie MIL-SPEC

Armádne testovanie overuje robustnosť, spoľahlivosť a kvalitu spracovania výrobkov ThinkPad vykonaním ôsmich skúšok. Je teda vhodný pre pracovitých jedincov vyžadujúcich spoľahlivý výkon a flexibilné použitie v pohybe.

Lenovo ThinkPad 11e

Vzdelávací softvér

ThinkPad 11e môže byť vybavený rôznym vzdelávacím softvérom, medzi ktorý patrí aplikácia KNO Textbooks, ArtRage a Classroom Management. Tento softvér určený pre použitie študentmi aj pedagógmi je zameraný na kritické myslenie, riešenie problémov, spoluprácu, komunikáciu a orientáciu na cieľ.

Lenovo ThinkPad 11e

Rýchly prenos dát

Rozhranie USB 3.0, ktoré je až desaťkrát rýchlejšie než predchádzajúce USB technológie, umožňuje rýchly prenos dát medzi notebookom 11e a ostatnými zariadeniami. Navyše je spätne kompatibilný s rozhraním USB 2.0.

Lenovo ThinkPad 11e

Integrovaná HD webkamera

 720p HD webkamera s vysokou citlivosťou pri nízkom osvetlení, funkciou sledovania tváre a dvojpásmovými digitálnymi mikrofónmi vám umožní vykonávať webové konferencie alebo online videohovory, ako by ste na nich boli skutočne prítomní.

Lenovo ThinkPad 11e

Reproduktory Dolby Advanced Audio

Táto súprava zvukových technológií umožňuje vstavaným stereo reproduktorom vášho notebooku ThinkPad poskytovať krištáľovo čistý priestorový zvuk. Pomocou tejto technológie možno dosiahnuť lepšiu kvalitu hovorov cez VoIP aplikácie.

Kód:  NT070k9jNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03