Obnoviť stránku

Lenovo ThinkCentre M83 SFF

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkCentre M83 SFF

Lenovo ThinkCentre M83 SFF

Použité processory
Lenovo M83 SFF

Small Form Factor (SFF)

Stolné počítače v prevedení Small Form Factor (SFF) váži 7,5 kg a sú navrhnuté pre umiestnenie do malých priestorov s orientáciou na šírku aj na výšku.
V počítači je predinštalovaný operačný systém Windows 7 Professional, však ho môžete bezplatne upgradovať na systém Windows 8.1 Pro. Inštalačné médiá si možno vyžiadať na webovej stránke www.lenovo.com / lenovorecovery

Stabilita platformy a podpora viacerých monitorov

Stolný počítač M83 ponúka program Intel Stable Image Platform Program (SIPP) a 15-mesačnú stabilitu platformy bez plánovaných zmien hardvéru. Stabilita platformy umožňuje dlhodobé nasadenie a zníženie nákladov na prechod na nové počítače, kvalifikáciu a testovanie. Podpora až troch nezávislých monitorov zaisťuje dosiahnutie maximálnej produktivity.

Lenovo ThinkCenter M83 SSF
M83 inovativní systém chlazení

Inovatívny systém chladenia

Naša technológia Intelligent Cooling Engine (ICE) 3.0 je navrhnutá tak, aby poskytovala ideálnu rovnováhu medzi teplotou a tichým chodom a zabezpečovala dlhodobú životnosť stolného počítača. ICE 3.0 navyše umožňuje prevádzku počítača pri vyšších teplotách, keďže vykonáva monitorovanie systému a zobrazuje upozornenie na vysokú teplotu, čím zabraňuje prehriatiu. Možnosť výberu dvoch optimalizovaných nastavenia uprednostňujúcich buď lepšie chladenie, alebo tichý chod.

Lenovo M83 USB 3.0

SuperSpeed ??USB 3.0

Ponúka až 10x väčšiu prenosovú rýchlosť a umožňuje tak bleskové kopírovaní veľkých multimediálnych súborov a bezproblémové pripojenie periférnych audio a video zariadení.


Lenovo M83 Cisco EnergyWise

Minimálny dopad na životné prostredie

Certifikácie Cisco EnergyWise umožňuje vykonávať monitorovanie spotreby energie počítačov vo firme a Lenovo Power Manager vám pomáha šetriť energiu a znížiť náklady.

Kód:  TI021d7
Produktové číslo:  10AHS2BG00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03