Obnoviť stránku

Lenovo ThinkCentre M73e Tiny 10AY0-03T

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkCentre M73e Tiny 10AY0-03T

Multimediálny počítač značky Lenovo v najmenším prevedenie na svete prináša dostatok výkonu, aby slúžil napríklad ako skvelé riešenie do stiesnených kancelárií alebo centrum zábavy po boku vašej televízie. Kompaktné telo moderného dizajnu s objemom 1 liter ľahko zapadne aj na pracovný stôl či na zadnú stranu LCD displeja so systémom VESA. Výhodou Lenovo ThinkCentre M73e je tiež výbava zahŕňajúca WiFi a urýchľujúce pevný disk s kapacitou 500 GB kombinovaný 8 GB cache pamäťou, ktorá navyšuje odozvu celého prostredia. Dokonca nechýba ani dva moderné porty USB 3.0. Predinštalovaný operačný systém Microsoft Windows 7 Professional môžete kedykoľvek nahradiť revolučnými Windows 8.1.
Svižný chod má pod kontrolou moderný procesor Intel Pentium G3240T z najnovšej rodiny s označením Haswell, ktorý v spolupráci s 4 GB operačnej pamäte zaistí dostatok výkonu pre všetky potrebné aplikácie . Celkovo znížená spotreba celého zariadenia sa kladne odrazí na ekonomicky nenáročnom prevádzky po dlhé roky. Obraz z integrovaného grafického čipu Intel HD Graphics môžete vyviesť na displej pomocou DisplayPort alebo klasického VGA.

Kód:  TI020f4e4
Produktové číslo:  10AY003TMC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14