Obnoviť stránku

Lenovo ThinkCentre M720t Tower

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkCentre M720t Tower

Počítačová zostava Lenovo ThinkCentre M720t bola špeciálne navrhnutá pre náročných používateľov, ktorí požadujú vysoký výkon, bleskovú rýchlosť a podporu zapojenia viacerých obrazoviek. Procesor Intel Core i5 8400 Coffee Lake a 8 GB operačná pamäť DDR4 si bez problémov poradia s náročnými úlohami, zatiaľ čo s extrémne rýchlym SSD diskom sa už nemusíte rozčuľovať nad pomalým nahrávaním a otváraním aplikácií. V počítači je tiež predinštalovaný operačný systém Windows 10 Pro. Súčasťou balenia M720t je navyše aj USB klávesnica a myš.

Kľúčové vlastnosti počítača Lenovo ThinkCentre M720t Tower

  • Ideálny pracovný počítač pre náročných používateľov
  • Výkonný procesor Intel Core i5 8400 Coffee Lake
  • ThinkCentre M720t podporuje viac monitorov
  • O dáta sa postará rýchle 256 GB SSD
  • Predinštalovaný Windows 10 Pro
  • Široké portfólio konektivity s WiFi a Bluetooth
  • Súčasťou balenia M720t je aj USB klávesnica a myš
  • DVD mechanika a čítačka pamäťových kariet

Počítač Lenovo pre náročných používateľov

Počítač poháňa moderný procesor Intel Core i5 8400 Coffee Lake so schopnosťou automatického pretaktovania na vyšší výkon v prípade náročných úkonov, čo ocení nejeden náročný používateľ. Integrované grafické jadro Intel UHD Graphics 630 si hravo poradí s bežnými grafickými aplikáciami. O úložný priestor počítača ThinkCentre M720t sa stará rýchle 256 GB SSD.

Podpora viacerých monitorov

M720t podporuje zapojenie viacerých monitorov, takže môžete holdovať multitaskingu bez akýchkoľvek prekážok. Rozdelením úloh na niekoľko obrazoviek docielite väčšiu prehľadnosť, ľahšie prepínanie medzi jednotlivými programami počítača a schopnosť rýchlo zvládať niekoľko vecí naraz.

Široké portfólio konektivity

Lenovo ThinkCentre M720t ponúkne samozrejme riadny výkon, avšak výrobca kládol dôraz aj na široké portfólio konektivity. Pripojenie grafických zariadení majú na starosti DisplayPort a VGA konektory. Svoj počítač prepojíte bezdrôtovo vďaka technológiám WiFi a Bluetooth. Periférie zapojíte vďaka prítomnosti USB 3.1 Gen 1 a rýchlejšieho USB 3.1 Gen 2, takže kopírovanie objemných súborov bude otázkou chvíľky. Určite oceníte aj DVD mechaniku a čítačku pamäťových kariet.

Kód:  TI021j5g
Produktové číslo:  10SQ003SMC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06